Најдобронамерен совет, исклучи се од форумов овие денови. Гледам за пролактин прашуваш, за хиперстимулации, ти треба друга занимација, овде несакајќи ќе размислуваш во друг правец.
Здраво мила ти посакувам успех во ова наше битие, еден мој совет најдобро закажи си во Чаир на државно е и лапаро и хистеро заедно ке се види сета состојба и со канали и со матка и одма ке се реши проблемот со прегради а реално ке се види ситуацијата, јас направив Хsg и као демек ок е состојбата и направив инвитро и неуспешно поради проблем со каналите а на хѕг не покажа баш така проблем као демек мал оток а кога направив лапаро и хистеро се увиди и се реши проблемот сум имала страшно хронично воспаление операција ме кошташе само 2800 ден и лежев 4 дена..Ти го препорачувам Др. Зоран Илиевски...
Moj sovet e da si napravish hsg pa potoa ako ima indikacii i histeroskopija.Na Gak pravev jas histeroskopija i mi pobaraa hsg sepak treba da imash problem za zafatot.Me operirashe dr.Tofoski i super pominav
Може со извештај со препорака од докторот кој го води ивф дека е потребна лапаро и хистеро за следно инвитро немра хѕг имав колешка која ја правеа во чаир без хѕг доколу се гледа апла на ехо дека има проблем докторот сигурно и дал извештај во која се опишува матката... Јас имав хѕг но др не го ни погледна кога му кажав за што сум испратена од Др. што ми го води ивф.. Така да немора хѕг сепак нека си се консултира... Девојки што ке кажете за Е-Медикал Др. Габриела ендокринолог има ординација во Скопје сакам да се обратам кај неа за тероидната ми варира најдов број и се јавив на одмор била до 13 но ми рече за утре ако можам да одам ке зимала некои резултати па можела да ми направи преглед искуство некое некоја дане одела кај неа?
Е тоа не знам,мене можда заради цистите ми се нафати зш јас на своја рака ојдов кај него,стварно малтретирање е ова хсг ако имат индикации за абнормалности.
Малку офф топик но изгледа она мое чуство дека оваа 2020 ќе биде Наша година дури и хороскопов го вели..(не дека верувам нешто во хороскоп но за ова е исклучок). така да.. желбата ми е Сите идни мамички да станеме што не успеавме оваа година следната да сме со бебенца... Пс. Ајде со ваков тест да ја завршите и сите што сте во исчекување по ет... Понеделнички ве чекаме со високи бетии
Дајбоже сите да си дочекаме во 2020 да станеме мајки и јас сум Водолија недека и јас верувам во хороскоп ама верувам во Бог а тој ке ни го подари тоа чувство ..
И јас правев хистеро во Чаир кај Младен поради полип, без хсг. Покрај полипот ми отстранил и септум што на ниту едно ехо претходно не го видоа, а бев најмалку кај 3ца доктори за полипот. Докторот ми рече не ти треба хсг за во фонд ако имаш хистеро, и така ги пратив и ми одобрија.
Девојки моето инвитро заврши без успех.Денес проверив бета хцг и беше <1.Се јавив во Њуборн ми рекоа да продолжам со терапијата и пак да проверам на 14 ден.Многу сум разочарана, ама тоа е.Донекаде и го очекував ова, ама пак е тешко.Некако ми е без врска да продолжам со терапијата, вие што мислите? Сестра ми се јави во Њуборн, со докторот сеуште не сум се слушнала
Е баш ми е жал Ајде, 2020 е и твојата година. Ќе биде, знаеш дека ќе бидне следнава. А и еве кај е . Плус имаш и екскимчиња. Искрено, немаш потреба да продолжиш со терапија
Фала Бубе, Дај Боже да биде кај сите, сега барем другите што се во очекување да добијат подобар резултат од мојот.И мене ми и е без врска да се боцкам на нова година а знам дека нема ништо.Го чекам докторот да ми се јави.
Како што кажа Бубче, еве ја 2020, ќе биде твоја година и на сите тука! Не е лесно, знам, но имаш замрзнати, следниот трансфер ќе биде успешен, ќе видиш!
Без грижи, ќе биде следниот пат сигурно. Нека олеснување ти биде тоа што и др ти рече дека шансите се помали заради вредноста на хормонот, но тоа ќе се смени во 2020