Многу ми е жал,денес ќе ти е тешко,од утре cheer up,опуштете се за празниците,колку шо се сеќавам немавте некој конкретен проблем и природно зачнување не е исклучено,не паѓај духовно,ќе биде вака или така,ќе успеете
Фала монка, барем знам дека имаше причина за неуспех Фала мила, така требало да биде.Што е наше ќе си биде наше, можеби само на потешкиот начин ама ќе биде
Мила те гушкам силно, не очајувај премногу, ова сепак беше ситуација 50-50 дека ќе успее, за следниот пат ќе бидеш повеќе психички спремна и ќе го средиш проблемот со високиот прогестерон.Самиот доктор не може 100% да биде сигурен дали ќе успее затоа сакал да проба овој пат.Одмори се за празниците и собери сили за следниот пат, не знам дали е паметно да прекинеш со терапијата ако веќе ти кажале пак да провериш бета на 14 ден, биди упорна ако не овој, следниот пат ќе биде позитивна бета
Фала мила на убавите зборови.Така сакал Бог, сигурно чува нешто подобро за нас.Ајде барем ќе ви се придружам на тимот 2020 Се слушнав сега со докторот, ми рече прекини ја терапијата.Се опуштам сега за празниците ама после со нови сили пак
Мила ти со гордо крената глава и со прегратка дочекај ја новата 2020 година,ќе видиш ќе биде посебна и на сите ќе ни ги исполни најголемитр желби да станеме мајки.Те гушкам и биди силна после дождот секогаш доаѓа сонце♥️
Фала мила, тешко е многу, ама од друга страна се чувствувам уште посилна.Сите ќе успееме, знам.Неможе секогаш да биде вака, ќе има сонце и за нас
Здраво девојки Јас морам да ви се пофалам. Само што излегувам од кај др. Трајковски. Значи докторот е едно големо . Предобар. Го видовме нашето ембрионче, чувме срценце. Пресрекни сме, превозбудени За крварењето од пред една недела ми рече било од што бременоста започнала како близначка, па едното ембрионче колабирал. Ме насочи за терапијата, што да примам и такааа На сите ви посакувам срекна нова 2020, и сите да си дочекате една ваква радост
Многу ме радува мила што после толку големо макотрпно исчекување сте го слушнале срценцето на малечкото ангелче.Да остане, да се развива и да се гушкате во 2020
Sakam da ve prasam Prolutex kako gi koristite intramuskulno ili subcutano? Veke ti pisav ne se razocaruvaj samo toa e nakvazno imaj verba i ke se sluci.Te guskam
Jas prolutex koristam vo stomak so mali inekcii Mila navistina mi e zal . Moj sovet ako mozes nekade da begas nekolku dena i odmori se, trgni gi mislite i opustise bidejki posle novata godina te cekaat eskimicina koi sakat da se stoplat kaj majka im. Mozda gospod ne sakal so edno tuku so dve da te raduva. Sekogas imaj verba vo gospod
Преубава вест.Докторот е навистина најдобар.Со лесно и со убаво се да ви оди.Да си уживаш во празниците и да си се радуваш на бепчето во меше.Нема поубава и поголема среќа Фала мила, така вика и маж ми Може треба две да бидатАјде Дај Боже сега кај тебе да биде среќичка.Да ни се пофалиш со убава вест.Мојата лоша вест да биде последна тука Фала мила, така требало да биде.2019 година беше тешка година со безброј прегледи и испитувања, ама ја преживеавме.Живи и здрави сме тоа е најважно.Се друго ќе биде кога Бог решил да бидеhug: Јас субкутано ги користев.Сама ги боцкав.На почеток ми беше тешко додека да ги навикнав после лесно ми одеше
Во стомак.Полесно ми беше така. Супер ми личат мене хормоните.се би дала за таков тсхЕстрадиолот исто и мене ми беше толку кога почнав со стимулации и рекоа дека е супер.фсх ептен добар, сигурно ќе добиеш повеќе фоликули.за лх стварно незнам ама во граници на нормала е.