https://www.facebook.com/783987588401724/posts/1769872966479843/ Zeniiii borci!!!!! Vi posakuvam srekni novogodisni I bozikni praznici I po eden ili dva pokloni vakvi od srce vo 2020!!!!! Istata zelba I za mene vazi Neka ni bide srekna I berikitna
@baby fight , @Sienna_MK , @Irisveceflow123 , @maja T, @Daisy 44 , @Seda12 , @Persila , и извинете ако заборавив некоја, благодарам на честитките, да си дочекате дупло поголема срекја . И сакав да кажам нешто за клиниката New Born. Пред некој ден една членка беше ги искритикувала дека само си играле ивф центар. Јас не би се согласила со тоа. За помалку од еден час, колку што чекавме да не примат, дојдоа 4 брачни пара со дете во раце и со поклони, да се заблагодарат и на др. Трајковски и на др. Тања. По насмевката на тие лугје, може да се види успешноста на клиниката.
Devojki koga zemate progesteron depo, vo koe vreme? Jas zemav vo 14 30 ama sega slusnav deka bi trebalo pokasno
И јас сум била сведок на пар со детенце кои дојдоа да му изразат благодарност на др.Трајковски додека сум чекала за преглед.Значи сепак е честа пракса на парови кои имале успех во Њуборн Јас го примав околу 19:30, ама така ми се погоди случајно.Кога прашав во кое време да го примам, ми рекоа кога сакам.Не се секирај, добро ти е времето.
Од каде слушна такво нешто? Јас во 10-10:30 одев на боцкање. Ќе си одредиш време и од прилика во исто време ќе одиш на боцкање.
Девојки Ова е можда off topic ,ама ако има некој потреба од Достинекс ,имам нови неотворени.Пзд до сите
Jas ja znam Gabi privatno, posvetena zena, pretpostavuvam takva e I kako doktor iako ne sum se lecela kaj nea.
И јас планирам да одам кај неа.Не стигнав сега пред ова инвитро ама пред другото обавезно ќе закажам.
Ако си имаш одбрано лекар за им витро најдобро тој да ти прави хсг. Devojki zvonam vo fond cela nedela nikoj ne kreva, denes konecno se javi nekoj koga zvonav na 010 I mi rece na 068 da baram ama i tamu se vklucuva swkretarka i bara local. Go znae li lokalot nekoja?
Одприлика од 6000-10.000 ден. Е сега колку е болно тоа е дискутабилно. Мене Не ми е кој знае колку многу болно. Или па дека веќе сум отрпната, не знам. За болење, боли. Ама се издржува. И кратко време
Мили мои соборки во новата година ви посакувам многу здравје среќа радост бериќет и БЛАГОСОСТОЈБА. За мене 2019 беше многу среќна и благословена после долги години борба за потомство станавме Родители го добивме нашето синче јуначе. Нека 2020 година на сите ни биде уште посреќна и радосна да имаме што повеќе позитивни тестови и мноооогу големи позитивни бети и секако многу другарчиња и другарки. Имајте убава вечер и среќни празници!
Mene mi pravea pri ova uspesno ivf assistedhatching a prethodno prvite dve ivf Bea uspesni no imav spontani abortusi