Девојки само да ве поздравам, на сите да ви посакам среќна Нова Година. Се што било лошо нека остане позади вас во годината што поминува, а во 2020 само радости и успеси на секое поле да ве следат. Сите по ред да ја напуштите групава и да се префрлите во труднички муабети. Знам како е, низ што поминувавме и ние со маж ми, и затоа од целото срце ви посакувам се најубаво!
Среќна нова година борци, идни мајки лавици Ви посакувам во новата 2020 да бидете со полни мешиња и сите да си ги наполните рацете и душата
Srekna Nova hrabri i prekrasni prijatelki! Posakuvam na site nas da ni se ispolni najgolemata zelba vo 2020..Da si guskame dusicki..
Среќна Нова Ви посакувам на сите лавици овде и да си видите што поскоро две црти и да се радувате , а тие што веќе се израдуваа да си ги износат со лесно бебувчињата , 2020 нека биде успешна и бериќетна
Trgna godinata Se rodile prvite bebinja godinava... bliznacinja -zensko i masko Ovaa godina kaj site da imame po edno pa moze i bliznacinja
Среќна Нова година драги соборки, друшки, борци, лавици! Нека 2020 биде успешна за сите, да ви се исполни најголемата желба, да победите во својава борба. Сите со позитивни тестови и бебенца за 9 месеци!
Девојки, Среќна Нова 2020 дај боже само убавини. Едно прашање Вчера маж ми ме боцна клексан во стомак и на крај малце на иглата имаше крв. Ама не обрнав внимание, после тоа некако ми се направи како топче. Еве преспав се намали ама ако поминеш со прсти може да се осети како топка малце. Некој да не имал таков случај? Ме фаќа паника.
Среќна Нова 2020 друшки Ветувачка ми личи Најпрво здравје ви посакувам. И на сите да ни се наполнат рацеве годинава Среќни и бериќетни празници
Srekna Nova godina na site i ovaa godina da ni se ispolnat zelbite,da si imame vo race po edno,dve zdravi i ubavi bebcinja...
Среќна нова мили најмили.Се сеќавам минатата година со мојов принц во стомачето,а сега во новава полни раце радост.Ви ја посакувам оваа среќичка на сите васСамо нема откажување,одиме напред и Бог да не води.
Srekna nova! Mnogu zdravje, sreka, ljubov, harmonija i nasmevki opkruzeni so licata koi se zadolzeni za istite! Neka trepka pocetokot na novata dekada ✨ imajte godina za pametenje ❤️❤️ bog neka ni pomoge da ni se iapolni najgolemata nasa zelba da imame bebcinja zivi zdravi vo race..
Драги мои феминки, Среќна Нова 2020 година, тоа што ни е во срцето, да го држиме силно во рацете!!! Секоја од нас тука ја заслужува среќата да се исполни како мајка, нека оваа година се родат уште многу ин-витро бебенца