Среќна 2020 другарки, соборки, Женишта!! Нека новата декада ги исполни сите наши желби и донесе нови приоритети и предизвици! Сите оние со полни стомачиња да си истераат до крај, а преостанатите да се шокираат како јас во старата година со 2 прцули, а може за вас и 3
Среќна нова 2020 со желби за многу родени дечиња годинава. Ви посакувам на сите да нема разочарувања само голема среќа. Нашиот пат не е лесен но ние сме силни и ќе ги оствариме нашите желби и соништа. Ви го посакувам на сите, она што си го посакувам и себе си, добро здравје, среќа и нов живот во животот наш. Среќна Нова!
Морам да пишам на најхрабрите жени што ги познавам. Ви посакувам се најубаво во новата година, Господ да ги слушне вашите молитви и оваа година да ги наполните рацете со бебе. Жените како вас се пример за тоа што може една жена да поднесе за да го добие она што го сака. Се поклонувам на вашата храброст и троеливост и посакувам секоја од вас да ги види посакуваните две линии што поскоро. Среќна нова година девојчиња
Борци мои, најхрабри Среќна нова година, на сите ви посакувам, многу успешни приказни оваа година, здравјето да го сочуваме, и паметот во глава , а мешиња полни за комплетно да ја носиме титулата-БОРЦИДа, не е себично.навистина верувам дека се/сум (во)жените од оваа група борци Вакви срценца нека чукаат почесто и убави вести да споделуваме најмногу. Јас првојануарски почнав денес, со постапката. Циклопрогинова по шема и Фраксипарин 10 дена, па на ехо повторно на 11ти ден. Од денес почнуваме подготовка за смрзнатите наши ескимчиња, да си ги земам во меше
Zdravo devojki vcera mi bese osumiot den od transfer napraev test mi izlege negativen mnogu sum razocarana dali e rano ili moze da bide tocen
Може да е рано, кај сите е различно времето за имплантирање, плус ако е на 3 ден вратен рано е навистина.
Da na 3 den e vraten i stomakot me boli mnogu ufff ne znam sto da pravam dali i na vas ve bolese stomakot
Болката е обочно убав знак..ајде за некој ден ќе не израдуваш со две цртки и нека ни започне со убаво Новата Година @Alishan30 ti posakuvam za 9 meseci bebcinja vo race da drzis
Добар почеток на годинава, со успех да се заврши! Ќе си ги земеш, ќе си се стоплат во меше и таму ќе си останат
Denes mene mi e 5 den na transfer isto me boli i naduen mi e stomak, pa mi se vrti i mi se gadi, mislev deka mi e od dostinex ama ne bilo od niv. Ako i utre sum vakva odam na bolnica za kontrola
Најмили мои бидете храбри, истрајни и упорни како и до сега.Во новата година да ни се исполни нашата најголема желба, да станеме мајки.Навистина незнам како ќе ја поминев старата година да не бевте вие заедно со мене во оваа борба.Се бориме заедно и понатаму како и до сега и заедно ќе победиме. Сигурно е рано, не се разочарувај.Затоа секаде советуваат да се почека до 14 дена.Сеуште има надеж.Мене ништо не ме болеше, ама и неуспешно беше.Се надевам кај тебе е добар знак. Среќно и успешно.Нова година, нова надеж и нова успешна приказна.Ќе биде.
Може не е за тука прашањево ама темава е најактивна Среќна нова година и на сите радост да ни донесе полни раце
Може на приватно дирекно ама е 700-800ден од хормон.Инаку може и на 4ти ден од циклус,само гледај да бидеш наспана и одморена предходната ноќ,оти пролактинот е доста осетлив и може да излезе лажно висок.Јас отидов еднаш 4саати нокта спан,на свадба бев и првпат во живот ми беше висок.Пиев терапија.После тоа ми кажаа дека можно е од тоа што не сум била наспана да е висок.Затоа што тоа беше и последен пат да е висок.
Dragi dami, srekna nova I se naj ubavo vo istata, site zelbi realnost. Samo uste 3 dena do moeto patuvanje vo Ceska I sakav da spodelam kolku sum vozbudena a voedno I uplasena od rezultatite. Odime na prvi konsultacii za IVF so donirani j.k I zdravje se nadevam da se vratam so ubavi vesti
Srekni Novogodishni i Bozikni praznici..Ispolnuvanje na nashata najgolema zelba ❤ 2020 da bide nasha godina.. me interesira koja od vas imala iskustvo so menopur ova mi e prvo ivf i dr odluci da odime so kratok protokol