Јас апсолутно не изреагираф на бемфола, ама други многу добро реагирале. Јас не сум репер за бемфола или било што, зашто имам ептен слаба резерва, скоро и да ја немам.
Девојки дали некоја беше стимулирана со декапептил.Јас за првото инвитро бев со супрефакт а сега со декапептил
Luge nemojte da pravite in vitro vo New Born toa e majtap klinika, peralnica za pari plus embriolozite ne se sposobni ke vi gi unistat embrionite. Taa Mimoza pojma si nema vo zivot.
Декапептилот не е стимулација, тој е да ги стабилизира хормоните и да ги смири јајниците. Јас го примав 10 дена пред стимулација и уште 10 дена за време на стимулација. Бев стимулирана со фостимон. Кај мене комбинацијата даде успех. Со лесно
Само затоа што немаш успешно ивф таму,незначи дека е мајтап клиника.Многи луѓе таму успеале,така да срамота е така да пишуваш по форуми поготово без да објасниш убаво што ти се случило.
Не е убаво од ваша страна да напишете вакво нешто ЛУЃЕ НЕ ОДЕТЕ ВО ЊУ БОРН ДА ПРАВИТЕ ИНВИТРО. Има многу што се во постапка кај нив зошто да си прават стрес баш сега. Можевте да си го пишете вашето искуство а членките ќе си решат дали ќе одат или не. Има многу што успеале баш таму и се задоволни, не секој е задоволен но не значи дека и членките ќе го имаат истото искуство како вашето.
Zdravo devojki❤️. Sakam da prasam nekoja od vas, dali ima praveno in vitro po kratok protocol, I dali na vtoriot den od menstruacija, ginekologot I vaginalno ispituva, ili samo dava terapija? Fala.
Vo prvoto invitro bev na kratok protokol. Jas imav i pregled vaginalen, toa mi se cini deka site doktori go praktikuvaat za da vidat da nema cisti miomi itn i potoa ti davat terapija
Јас имам правено,и да,потребно е на втор или трет ден да се прегледа вгинално,да се види антрални фокекули и состојба на матка.
Jas ne bi rekla deka e majtap klinika, jas bev na kontrola vo new born i gledav zeni koi preku ifv vo taa klinika bea trudni.
Boga mi so los spermogram so neproodni jajcevodi so trombofilija insulinska rezistencija hiperprolaktinemija so hipotireoza I slag na se nedostatok na vitamin d
Мила што се однесува на финансиите сите се машала кога станува збор за тоа.Но што да се прави кога не сака природно.Све си кошта.Се дере на велико,ама на крај само да има успех,другото нека иде по вода.Ти посакувам успех.