Devojki mene dokumentite mi se spremni ama so staroto prezime sega ke ja smenam licnata karta da ne mi pravat problemi radi toa?
A kako ti se spemni dokumentite tebe ako ne si vencana, za da bidat spremni mora neli i vencanica da podneses, i kopija od licna karta, i kopija od zdravstvena kniska...
jas napraviv ivf vo newborn i cekam dve crticki imam pozitivno mislenje doktorkata mn ne zboruva odnosno jas mn ne prasuvav sto pomalce znam toa podobro od prviot razgovor so niv nekoi raboti se promenija ama sekade e taka jas bev so vaucer od fondot i dodatno od tie 6000 den mi naplatija okolu 4000 den . a za se drugo sum zadovolna vo sekoe vreme gi dobivav na telefon za bilo kakvi prasanja nema mnogu guzva mozat povejke da ti obrnat vnimanie i tamu gi zamrznavme ostanatite embrioncina taka da ako pravam pak pak ke bide tamo. srekno kade i da se odlucis
Imam vencanica ama ne mu bese stasana licnata karta i sega ke ja smenam i nesto na edno prezime nesto na drugo
Женчиња дај кажете лек ,мене нон стоп овие 3,4 дена ми се јаде благо леле ама благо благо а нели многу благо па и не смее да се јаде ,што правите вие во вакви ситуации ???
Нема да имаш проблеми. Јас после 3 години брак, здравственото ми е на моминското. Немав проблем заради тоа. Матичниот број е ист.
Zdravo na site sto se prisutni na forumot i spodeluvaat iskustva vo vrsta so ostvaruvanje na majcinstvo. Sekoja na razlicen nacin se spravuva so istata maka. Me interesira dali nkoj koristi dopolnitelni alternativni nacini. Citav za edna vakava tehnika. link: http://bowencentar.blogspot.mk/2014/06/bowen-tehnika-moze-da-pomogne-kod.html Ima li nekoj nekoe soznanie Pozdrav na ste
Srcka a oti taka,uste ne stignat odg si pocnala so terapijata?Jas koga bev kaj dr pred da gi pratam dokumentite prasav neli mi dava nesto terapija,toj rece stom stigne vaucerot kaj nego I togas ke vidi so kako oti vika mozno e da nesto ti pobaraat,ili nesto da ti fali dokument.Poleka se so vreme. Sega za tebe neznam kako I so ama eve ova bese za mene licno
E oti taka de...ama ete pocnav ..normalno vo dogovor so doktorot. Se nadevam deka se ke izleze po planiranoto. Imam fora uste 15 dena za da go zemam vaucerot. A dokumentite mi se pusteni pred edna nedela. Mislam deka nema sto dopolnitelno da mi baaat, se im prativ po terkot od prethodnoto iskustvo sto go imam. Sega eve zvonam vo fondot...i nikoj ne kreva na telefon.
Dali nekoj ima nekoe uskustvo ponovo vo Ultra medija. Slusnav deka imaat embriolog od Sistina Liljana. Ona ima golemo iskustvo rabotela i vo Re Medika predhodno. Jas vo Sistina 2 pati pominuvan neuspesno so Lazarevski. Pregledot pominuva kako da ste so slika bez ton, nema nesto sto da se kaze nema razgovor. Kako podobar so dolgo iskustvo go odbrav nego. Kaj Petanovski bev so mastikata vo usta razgovorot protece ne se odluciv za nego. Zatoa sakam nekoj ako ima iskustva so drugi kliniki eve sega ima poveke sto rabotat so fondot. Ve molam za podrska
S.Snezana ti blagodaram mnogu.Jas sum so dve neuspesni invitra kaj lazarevski vo sistina i na vozrast od 35 godina.Imam informacii deka imaat razliciti metodi od ovie sto se primenuvaat vo Makedonija ( se razbira deka toa i dopolnitelno se naplaka) i sakam da vidam dali ke mi predlozat takov metod. na koj uspesnosta im e mnogu pogolemaTi koga ocekuvas rezultat,koga ti bese embiotransferot?Ti ja posakuvam celata sreka i da si vidis dve crtki.
jas imam slusnato mn pozitivni kritiki za birol embriologot vo new born zakazise za razgovor ke vidis dali keti se dopadne.vo ponedelnikot mi bese embriotransferot.
Dali vo New b. Planiras da odis na konsultacii ili vo nekoja druga klinika ? Te molam spodeli iskustvo