Da planiram vo New born od ona sto go citam na nivnata stranica imaat poseben pristap kon sekoj pacient i so razlicni tehniki.kaj niv planiram da oda. Ti blagodaram Snezana
Женски за на ивф не мора венчаница, можи и да не си во брак да поднесиш изјава за вонбрачна заедница заверена на нотар во која ке наведиш дека живеете заедно
pepey razmisli si i sa new borrn i sa plodnost modzes i tamu ne znam ova ultra medija e poranesna sveti lazar ne znam nema ni edna devojka sto odi tamu pa da ti kadze iskustvo razmisli si
Дополнителните постапки кои ги нудат во Њу борн, зависат и од проблемот кој го имате. Што проблем имате вие?
Mene samo na ovoj broj mi krenaa.Go barav Ljupce toj mi proveri.Se ke bide vo red srcka stom dr ti kazal da pocnis.Kqj site nas ne e isto.Jas od vcera pocnav da go pijam Inofolic taman za 1mesec imam.
Добро бе женчиња што е ова што ми се дешава мене , јас стварно не знам.... Значи вчера го допив последното апче од Микрогинонот , но еве и вчера и денес ми испаѓаат од мене кога мокрам и кога се туширам само кафени и црвени парченца по 2-3 , а влошката ми е чиста и кога се бришамм со тоалетната е чиста. Ова циклус ли е или што ли е? Ако знае некоја од вас ве молам информирајте ме .........
овошје или земам некоја интегрална плочка со кафеав шеќер, ама не се секирај многу за благото освен ако не си со пцос или покачен инсулин. @mimidjon
Мене тaкa ми се случуваше нo и.ми течеше кафевo нa средина oд циклус и бaш гo прaшaв дoктoрoт рече ништo не е,aкo зa 1,2 нема ништо прoменa a мoже и утре зoштo фaкa викенд јaви се и консултирај се сo сестратa или дoктoрoт
јас чоколада зимам со засладувач оние на дорина, имаш и црно чоколадо со засладувач , ама и милка да земеш не е грев ако докторот не ти рекол ништо околу благото не мора до толку да се воздржуваш
Не би требало Нo сепaк јaви се утре ,прaшaј зoштo јaс 1 месец oд микрoгинoнoт не дoбив циклус кaкo штo треба,се беше нешто тaкa рoзевo,кaфеaвo a вo пaузaтa кoгa требаше дa ми дoјде ништо не се случи .Шo дa ти кaжaм,сепaк јaви се
srcka i mene mi se jadese mn blago i da ti kazam iskreno si dozvoluvav, inaku ostanav bremena so 88 pa oslabnav i stnav 85 pa kaciv na 90 i sega se meram 13nedela pak 88 i jadam so si sakam i se mi e vo red
I jas nw smeam blago ama nesto u posledno vreme epten mi bara dusickava.Ete sega eden sladoled na stapce sI izedov