Бидна денес трансферот, од денес помалку ќе ве читам овде, како што ветив претходно. Ескимчињата се во меше, и сега се галиме, за да останат таму. Следно пишување овде ќе ми биде со резултатите
Девојки едно прашање од денес почнувам со достинекс ми рекоа да пијам на секој трет ден по половина не ми е јасно дали да го бројам денот на првото апче или од утре дента да бројам? Пошто навечер го пијам пред да легнам..
Мила со лесно и со убаво да ти минат овие денови во исчекување, ти ја пуштаме целата среќа и чекаме убави вести, @Marta30 мила, итото важи и за тебе нека се повтори дуплира минатогодишниот успех на постигнати бремености, а @Luni ,мила со лесно боцкањето овој пат кај тебе мора да биде успешно
Ти благодарам мила дај боже да биде успешно едвај чекам да помине се и да видам две цртки па бебче во раце здраво живо само со бог напред еве и со мерак ја примив првата боцка
Денес не го броиш. Ако на пример четврток го испиеш првото апче, следното треба да го испиеш во недела.
Фала мила на одговорот се мислев како што веке не е едно апче.. баш сега го испив четврток е а следното недела ке ми биде..
Здраво мамички и идни мамички.Јас сум нова на форумот,но секојдневно Ве читам и се радувам на секој позитивен тест.Јас за среќа сум веќе мамичка на една принцеза од 9 години која ја добив по природен пат. Имав еден спонтан абортус пред 8 год.Од тогаш никако не можам да останам бремена со второ детенце.Направив ХСГ и хистероскопија по препорака на доктор.Е сега се мислам да поднесам документи за инвитро ама не знам дали би ми барале инсеминации.Би ве замолила доколку има некој со вакво искуство или некои информации да сподели.Ви благодарам и Ве гушкам сите...
Aко каналите се проодни и спермограмот е во ред тогаш обавезно ќе бараат иуи. Поготово па што и имате една успешна бременост по природен пат.
Со среќа и со успех. Чекаме убави вестиhug: Со среќа Марта, Дај Боже да се фатат и двете. За две недели да не израдуваш со убави ветси
Se slusnav so embriologot.Ednata jajce kletka se oplodila i sega za sega e ok A drugite ke vidat,moze denes ke gi rabotat.Ke me izvestat.
Сега баш и помалку испитувања имаш, пап ,4 Д ехо ,хормони,брисеви ,еден спермограм и хепатитите за двајцата. Само позитивно,крени ја главата и роди му на твоето дете другарче и мене ми иде на сите да им кажам да вриснам од среќа ама си молчам,ќе дојде и тој ден. Ако поминале 2 год.од царскиот не чекај..со среќа
Може ли седиментација да испитам на 2ден? Сега ми дојде, па 3ти ден се паѓа во недела, а понеделник и вторник не сум во мк