Jas od denot koga zabremeniv sekoj den po eden ili dva od one po q 10 den vesela farma i sega mi e poln zamrznuvacot, dane mi tekne za u zima
Haha me nasmea.I ti ko mene I jas taka si cuvam za da ne mi se prijade oti beter od dete sum.Kako si mi?Raste li meseto?Edno srcence e ili dvecki?
Jas go dadov vo prilog na ostanatata dokumentacija koga gi podnesuvav do fondot, i epten presno go napraviv, edna nedela pred da gi pustam. Od prethodnoto iskustvo znam mi go pobaraa, pa sega iako ne e navedeno kako zadolzitelen dokument, za da izbegnam gubenje vreme, go pustiv i 4D so naod i mislenje od doktorot. Se nadevam nema da im tekne sega nesto drugo za da se odolgovleci rabotata.
Verojatno sakaat da proverat dali ima promeni vo matkata, pojava na miomi kako posledica od hormonskite terapii i drugi nesakani nus pojavi.
Nemora da znaci deka ke te vratat za 4D, ne go baraat kaj site. Vsusnost, imam cuvstvo deka baraat dopolnuvanje na dokumentacija za bilo sto, samo za da se prolongira malku vreme pred da go odobrat vaucerot. Eve mene za prvoto in vitro koga gi podnesov dokumentite mi pobaraa dopolnuvanje za 4D, i otkako im prativ za 2 nedeli go dobiv i vaucerot. Daj boze samo na taa pracka da naideme mila, drugoto se neka ni odi kako podmackano i da zavrsi kako sto treba.
Ne sakam da te rastazuvam mila, no mislam deka ke im bidi pricina da te gnjavat. Kolku sto znam, treba da bide cisto. Ako e mozno na primer koga ke ti go pravat 4Dto, da ja slikaat vnatresnosta od agol kade nema da se poznavaat i gledaat takvite promeni. Jas bas koga bev kaj svojot maticen se smeevme, mu velam.."Doktore slikaj da mi izleze nekako poubava" Mislam deka e vozmozno toa dokolku stanuva zbor za pomal miom.
Sto e ova vo fondot, prvo nikoj ne krevase sega se vklucuva sekretarka "pretplatnikot ne e dostapen". Zarem ne se fiksni telefonive, kako ne e dostapen?
Еј мојот матичен не ни знае дека имам миом.Ми гледаше он прво на ехо и ми рече се е супер одлично е нема ништо чиста си.И за два дена кога отидов кај ивановски прво што ми рече беше ОПАА ЕВЕ ЕДНО МИОМЧЕ ,мало ама миомче ,така да овој не гледа ништо ,ми служи само за рецепти,боловања и упати да ми даде искрено
Овој е мал 1 см големиот го оперирав и сега заради овој да не добијам ваучер? па нема најверојастно да чекам год.да порасне за да го оперирам и после да поднесувам за инф валда постои некое решение,ууффф ама се замислив сега уште ова ми фалеше
Јас сакам овој чај да го земам,пошто ги фалат влошките сигурно и ова е добро а као за нас е мислам.Инаку свекрва ми имаше порано чоколадни цисти и од бугарија и донесоа едни апчиња КЛИМАКТЕРИН се викаа и женава за еден месец се исчисти а требаше операција,па ако имате некој да иде за бугарија што сака да ни ги донесе кажете сакам и јас,коштаат 5 евра
Зависи каде е миомот, внатрешно или надворешно. И јас имам надворешно и сите доктори ми имаат кажано дека не смета на ништо. Едит. Никаде не пишува на страната на фондот дека 4Д ехо треба да биде 6 месеци старо?!