Здраво мила, јас ги купив од Урошевац Косово, 32 или 33 евра беше една, 5 инекции излегоа околу 10 000 ден, ова беше во јули месец
Јас ги купив од систина 2 600 некако си реков посигурно ми е одколку да ги порачувам од страна некако несигурно ми дојде транспорт соодветна темература па си реков ајде веке се изнадававме на пари од тука нека се а и по аптеки кај нас толку беа 2600 ден Фала мила незнам што да очекувам веке докторот рече само имаш шанси што си млада но некако ми се руши самодовербата 30 год а толку слаб амх но тоа е, преостанува да чекаме а незнам од суплименти пијам 4 месеци имприл витамин Е, селен, матичен млеч, витамин Д, суви смокви во маслиново и пак исто...
Не се разочарувај кога јас сеуште имам редовни циклуси на 38 год со амх 0.07 и со максимум 2 фоликули па не се откажувам а и докторот ми вели млада си ќе успееме ти ич ама ич не го земај здраво готово амх опушти се и верувај ..ти посакувам да успееш баш овој пат
Јас пијам коезим ку 10 200 милиграми и овунорм или ферментил ми кажаа дека влијаел позитивно на квалитетот на јајце клетките, само верба во себе
Другарки што мислите според кои парамтери докторот одлучува дали е долг или краток протокол,како се одредуваат стимулациите? Сега кога бев на ехо на 20ти ден од циклус на извештајот ми пишуваше дека имам по 5 антрални фоликули на двата јајници.
Devojki, ve molam za iskustvena pomos.. Denes mi e 8mi den od transfer (transfer na 3ti den).. ne mozev da izdrzam i napraviv beta denes.. Rezultatite se 22.. dali toa znaci deka ima bremenost?
Според вредноста, бременост е, за 2 дена 48 ќе биде, по 2 следни ќе се дуплира повеќе. Одлично е. @biba818 Dhea, не мора да проверуваш ако имаш низок амх, можеш слободно да го земаш. Мене ми го даваат секогап без проверка на вредноста.
Честитки мила, мислам дека сепак е бременост, трансфер си правела на 3 дневен ембрион, рано е уште, ќе ни потврдиш за 2 дена