Има да, јас така сум информирана од докторот минатата недела.4.500 ден е цената, го има и во ценовникот на страната нивна.
Дали морам да го носам рзултатот од седиментација за хсг кај толовски? Ви ја бараат или само на телефон ве прашува колку е??
Devojki dali nekoja im iskustvo so prolutex za aplikacija vo ramo!inaku pozitiven bese bhcg i prodolzuvam so terapija ,ama vo upatstvoto citam vo stomak i i.m??dali nekoj od vas ima iskustvoVi posakivam na site pozitivno beta
Јас сум ги боцкала во стомак наизменично а клексанот во рамо бидејки се со мали иглички субкутано претпоставувам може и рамо но нека каже некоја членка ако ги боцкала во рамо
Zdravo, Jas imav mnogu strav od bockanje vo stomak i gi bockav i cetrotideto i prvite od prolutex vo ramo. No premnogu me bolea ramenjata posle bockanjata i morav da se bockam vo stomak. Se pojavuvaat mali modrinki, no ne e nisto strasno. A posle pozitiven test uste kolku Prolutex vi dadoa?
Девојки многу ми е тешко ништо од мене нема да чекам трансфер ја прекинавме терапијата поради висок LH 21.23 фактички не е добра ј.к. Си ги платив приватно инекциите досега што ги примив за да не го изгубам ваучерот. Закажавме на 5 февруари да видеме нареден месец што ке правиме..скршена сум целата зошто мора да е волку тежок патот наш...
Ајде малку гледај на позитивната страна,навреме се увидел проблемот,среќа во несреќа,не се секирај,наредниот пат ќе биде ок,мораш така да размислуваш.
Уфффф... Паметно што си го зачувала ваучерот. Ќе продолжи борбата, мора да продолжи. Одмори некој ден и во февруари сега со нова сила напред. Пуштам најголема среќа да има трансфер следниот пат и да е успешно!
Aj so lesno ...koga gi podnese jas nemam odgovor uste a podenesov na 16 dekemvri..na domasna li adresa vi stigna ili na imail vidofte.
Главата горе! Одиме напред. Само ние си знаеме колку не е лесно, ама силни сме! Мора да биде по наше. Се молам за сите тука да се исчистиме и се гледаме во труднички наскоро
Здраво феминки, денес ми одобрија ваучер и сакав да прашам што е следниот чекор? Првпат аплицирав и уште не сум упатена
Следниот чекор е среќа да те прати, земи си упат од матичен и со ваучерот и упатот одиш во која клиника сакаш да правиш ивф кај кој доктор и потоа тој ке те упати..
Мила те гушкам силно, нема утешни зборови, но сепак си донела добра одлука да ги платиш инекциите, не се разочарувај премногу, можеби само месецот е таков, следниот ќе има ј.к силна како тебе Мила, ваучерот да ти вроди со плод! Дали веќе имаш отидено во некоја од клиниките за инвитро? Треба прво докторот да го одбереш па да знаеш кога ќе почнеш со постапката .Јас прво се договорив со докторот кога ќе го користиме ваучерот па тогаш отидов до матичен гинеколог по упат, да не се малтретираш пред време, прво отиди си кај доктор на консултации па се’ останато. Со лесно!