Дали ви се има случено после 13дена од менструација после неуспешно инвитро ,да ви дојде пак.Значи ми дојде траеше десетина дена но не обилно,и еве сега на 13ти ден пак ми дојде.
Dali teloto posle 6 in vitra trpi golemi.promenini.dali I ponataka vo.podicnezni godini.ke ima nekoi promeni sum.pocnala od 24 god sea na ladno mnogu pocnaa da krckaat koskite zglobovite kolkovite toa strasnonse slusa inace ne rabotam.fizicka rabota poveke sum doma.Vo.butovite sto se bile inekciite me boli sekoj.ubod strasno nekoi iskustva nekoj sto.bil poveke pati na in.vitro me strav sea sum 29 dali.bi mozela da vlezam.porano vo menopauza
Секако го одбрав Ивановски, ги имам направено сите потребни испитувања и поднесов за ваучер ама ми побараа дополнителни испитувања. Здравје да го земам ваучерот ќе одам кај него на консултација.
Шест инвитра со стимулации или рачунаш и трансфер со замрзнати ембриони.Јас кога разговарав со докторот ми кажа оти со секоја стимулација телото старее побрзо,затоа што организмот создава максимум три зрели јајцеклетки нормално а ние со стимулации многу повеке,така да со тоа и самото тело ,ораганизам се "троши" и старее како за некоја година плус.Затоа и сенпрепорачува доколку има здрави ембриони да се замрзнат.Гледај колку можеш да се одржаваш,да спортуваш,да јадеш поздрава храна...Не е толку страшно но тоа е....сите тука се соочуваме со со промените од секое ново инвитро.Се надевам бргу ке ни се исплати цената што ја плаќаме.
Ti posakuvam uspeh i shto pobrzo da si go zemesh vaucheorot.Za dr.Ivanovski imam samo pofalni zborovi imam uspeshno invitro kaj nego so bliznaci.Otidov kaj nego na konsultacija i ushte za vreme na razgovorot jas odluciv deka toa e doktorot na koj mozam da mu veruvam.Prekrasen chovek i doktor.
Да мене ми се има случено по 2от трансфер така...но нормално е додека се стабилизира може и некоја циста да ти пукнала
Mislam deka nema kontraefekt ili razocarucanje od ovoj lek. Gledam i za esherihia coli gi jadat. Spremiv 3. Izedov edna i pol tegla i vidovme dve crtki. Od vtorata tegla prodolziv da dojaduvam i odkako dobiv pozitiven test no pocna gadenjeto i ne mozam da jadam blago i sega tretata taka mi stoi pa bi sakal da ja podaram.
Супер пред се честитки за позитивниот тест ете се најди кој ке ги изеде јас имам до сега изедено две сега третата ја почнувам се надевам на позитивен резултат...
6stimulacii od koi 5transfera ednas nemase transfer toa e zivees u strav natamu sto ke bide se nadevam.kese isplati eden.den