Девојки, Едно прашање Ве молам. До која контрола сте иделе кај докторот кај што сте го направиле ин витрото? (Доколку не сте продолжиле кај истиот). Јас сум 9 недела и во Ремедика искрено не можам да си дозволам преглед од 2500 ден. И не знам до кога е најдобро да одам и да се префрлам. Имам матичен за кој не сум сигурна дека сакам да продолжам. Препорака евентуално за матичен. Ви благодарам.
Fala ti mnogu! Da pomine uste ova, da mi odobrat vaucer daj Boze, pa kje si pisuvame pak okolu izbor na ginekolog i slicno. Posle ubaviot del od ptocedurata treba da sleduva! Pozdravce
Девојки се имате ли распрашано за ова погледнете го линкотhttp://www.eurolink.com.mk/page_cat.asp?mID=1&cID=8 дали би можело тие барем што не се преку фонд за инвитро да имаат некои бенифиции со ова осигурување разгледајте го некоја ако знае нека информира...
Девојчиња ги зедов рез од АМХ. Малку се разочарав 0,601 е а пред една год ми беше 1,51. Можно ли е да се други референтни во приватна лаб или да е точно нешто? Како може толку разлика?
Аман бее жено мене пред 1 год ми беше 039 а сега колку би можело да ми е ми нема логика ова толку разлика за една година ке треба и јас да проверам страв ме фати ај види и во друга лабораторија ..
Змачи првиот во Хемолаб го правев. Сега овој на државно затоа викам да не е нешто разлика во реф. вредности..табели
Има еден период од животот кога нагло опаѓа амх а потоа може и со години да остане приближно ист..марија можеби го има фатено баш тој период
Ти го препорачувам Личевски.Има ординација во поликлиника Јане Сандански.Ако нешто те интересира прашај слободно
Незнам но разлика е голема сепак не си ставај стресови можеби и има референтни разлики Ти си ми најголема утеха
Денеска точно 1ден месец откако ги предадов документите за ифв им се јавив минатиот понеделник ми рекоа до овој понеделник сигурно ќе добијам одговор.ама нема ќе чекам до утре по ручек и ќе им се јавам пак
Веројатно поради јануарските празници и неработни денови се имаат пролонгирано работите, исто вака беше и во летото, се чекаше скоро месец за одговор. Јави се пак утре и претходно провери на меил, прво таму праќаат одговор.
Devojki denes bev na kontrola posle 3 nedeli neuspesno invitro i doktorot mi rece so spontan ciklus dali nekoja napraese vakvo ?
Komisijata gi razgleduvase prethodnata nedela treba veke da vi stigne na domasna adresa mene deneska mi pristigna,a nemav na imel nisto .
На маил обично праќале ако електронски се поднесени документите... бар така мене пред нова година ми рекоа кога прашував пред да ми одобрат
Јас да разјаснам кога се поднесуваат документите во фонд таму се потпишуваш на повеке документи и има да барање во кое ја внесуваш е-маил адресата за да те известат по е-маил мене ме известија прво па потоа стигна дома писмото т.с ваучерот доколку ти не оставиш е-маил нема да те известат него само по пошта а документитe нe се поднесуваат online.
И јас имав маил оставено но таа кога прашав ми одговори дека праќале така е сега...колку е тоа така нз