Mi rece Ivanovski do 12 g.n da se bockam plus crinon navecer...mislam deka e mnogu?Iskustva od drugi clenki posle pozitivno bhcg kolku vreme progesteron i sto primavte?Guski za site
Во темата Прво тромесечие баш сега пред некој ден за ова пишувавме, ѕирни таму. Еве кликни тука и прочитај. Дојдете таму со прашања поврзани со бременост.
И јас примам многу терапија. До 12 недела имам пролутекс секој ден, прогестерон депо на секој четврти ден и плус утрогестан вагинално наутро и навечер по две од 200 мг. За покасно ке видиме после контролата. Денес сум 11+1.
Ne izdrzav i sega napraviv test.Ne e so utrinska mokraca. 9 den od transver,so 4dneven embrion.Bleda e linijata i mislam pozitiven e.Sto mislite ....?
So lesno do kraj mila. Ovie prolutex mn me plasat, minatoto ivf od 3 inekcii jas se podgrbaviv mi se smena odot, i sega iako na pocetok na postapka sum, prasav za niv i mi rekoa bar do dva meseci posle transfer. Teski da stignam do tamu, ama kako gi izdrzuvate tolku dolgo.
Vo posleden moment maz mi mu otkaza na embriologot mu bese strav od dve bidejki prethodnata bremenost tesko ja pominav.Jas sakav dvete no edno vrativme.
Прашав бидејќи знам пишуваше дека уште едно ембрионче сте добиле со досозревањето на јајце клетките после пункција. Едно, ама вредно. Јуначе! Со лесно!
Нема што да се мисли, има втора црта и не е и баш толку бледа, позитивен е тестот, бремена си Честитки
Бледа е, но најважно е што има втора линија Ќе станува повидлива со секој ден Честитки Направи си и бета за некој ден