Ти благодарам многу, и тебе ти посакувам многу успех во постапката , господ на сите да ни ги наполни рацете, што побрзо . Мене пролутекс не ми прават никаков проблем, сама си ги ставам во стомак. Не знам тебе зошто така ?! Можеби минатото ин витро се случила некоја реакција, но не значи дека повторно ке ти се случи истото. Мене пак поголем проблем ми се прогестерон депо. Треба секој четврти ден одам во амбуланта да ми ги стават плус ми ствараат чворчиња и чешање, па морам да ставам облоги. Само за убаво да е, инаку што да се прави, мораме да го изодиме овој пат. Те @baby fight честитки и со лесно до крај .
Tocno taka, za ubavo se se trpi. Mozebi i negde gresev vo stavanjeto, daj boze da stignam do transfer pa ke te baram za detalno obrazlozenie
Да. Ме боцка, држам памукче и го масирам местото. Ќе се облечев и продолжував уште малку, па и во одење. Ми рекоа така да правам бидејќи се маслени и погусти, па да се протрие за да се ,,поднамести" течноста. Воопшто немав грутки и ниту една модрица, а се боцкав доста долго, во почетокот и секој втор ден по шема во комбинација со Пролутекс.
Ти благодарам Оли, ке пробам и така. Јас откога ке си дојдам дома масирам, ама во право си, дека маслени, треба веднаш по боцкањето.
Така е Оли... јас птвпат кога ја примив ме печеше после тоа и ко чешање но на следното веќе ми објасни сестрата (друга ми се погоди) и сама ме масираше со памукчето и ми кажа обавезно поради масленоста по примањето со кружни движења ко масажа ... И имаше ефект
Ако сама го однесеш папот од кај матичниот гинеколог во Хистолаб е 500 ден и за 5 до 7 дена имаш резултати,а брисевите во Авицена се околу 2000, има и пакети,зависи што ти треба.
Devojcinja edno prasanje. Posle laparo( otstraneti tubi) piev estrofem i cikloproginova. Dobiv posle 2 dena. Denes mi e 19ti den, pak dobiv... Ne znam sto e rabotava, tolku li mi se poreneti ciklusov
Fala srcka. Toa e razumno vreme zasto maticniot mi rece do mart kje ima rezultati od pap( minatata ned mi zema). Pobrzo da si apliciram sakam.
Тоа првото да не ти било крварење од операцијата, мене така ми беше неколку дена после зафатот, па кога ги прекинав апчињата добив менструација. Ако си сигурна дека е два пати менструација , консултирај се со докторот што те оперираше.
Ќе се среди. Ова второво најверојатно е добиеното, а првото крвавење претпоставувам е бидејќи се чистело внатре.
Imav dva dena posle zafatot krvarenje, pomina toa. Piev 21 den terapija, koga prestanav dobiv i sega na 19ti den pak. Maticniot mi vika ima inverzija na ciklus.. ne znam sto znaci toa, nekoj disbalans sigurno