Сега се јавив во фонд,наредната недела ќе ми го разгледувале предметот,возбудена сум како пред колоквиум
Ufffffff estradiolot denes 1098 jas presrekna bidejki Oli mislam objasnuvase deka okolu 200 e od eden folekul, i racunam najmalce 6 deka ke imam. Vleguvame vnatre doktorot veli Ti se prerodi, progesteron 0.48 se super. Koga na eho folikulite prezreani. Punkcija vo nedela. Razocarana pak
Mi kaza nekoi dimenzii 23 mm 19 mm taka nesto, ne ni slusav od nervoza eden ili dva prezreani ,eden mal ,eden dobar. I prasav dali moze da ispadne nesto od pogolemiot mi rece ne mozelo star bil.valjda samo eden ke izvadat...
Ne mora da znaci ne se razocaruvaj pred vreme..mojot folikul koga ostanav bremena bese 24 mm..toj den primiv stop i cetrotide dva dena i se si bese ok...nikoga s ne se znae..opustise do punkcija i misli pozitivno..cuda se slucuvaat a vsusnoti dovolno e 1 jajce kletka za uspeh
Fala ti mila, utesni zborovi sega mnogu znacat. Sega mi ostanuva da se molam za toj edniot da ima jk i da e dobar. Sonot za 3 otide, ama i koj ke gledase naednas 3
Јас после циклопрогинова добив 3 ден, а следниот циклус добив на 25 ден. Веројатно така е поради интервенцијата , треба да помине време.
Здраво девојки. Сакам да прашам, некоја дали има искуство со Цитерал капсули, препишани за сопругот при постапка за БПО? Вчера ни ги препишаа, но не знам од кога и зошто би ги пиел? Во брзината не ни прашав,а денес не можам да ги добијам на тел. Поздрав
Каде ова? Здрав маж со уредна спермокултура превентивно да пие антибиотик?? Мене ми делува скроз непотребно, воедно и штетно.