Како ти даде да ги пиеш?По која шема,да знаеш веднаш го спуштаат...мене до 1.8 ми го спушти и после пак се качува
Која е таа клиника без листа на чекање, во Солун листата на чекање треба да е 6 месеци а каталог мислам дека нигде не даваат.
Ми даде две, едно сега, другото за една недела, и после да проверам ама не ми кажа за колку време.. Ти како го пиеш? По која шема?
Ја еден месец го пиев по половинче неделно и толку,и тоа на мое барање бидејќи не ми го сметаат за проблем,а најверојатно е
Бараат и спермокултура, а спермограмите да бидат од различни клиники. Од лична карта и венчаница копии само. Не би требало за повисок пролактин да прават проблем,Нека ме поправи некој
Спермокултура не бараат, двата спермограми треба да се од болници кои прават инвитро и да се треба да е оргинал, бар мене така ми бараа. Со среќа.
нема потреба од ифв болница... нашиот беше од Гак само да се од 2 различни за прв цаучер и месец дена разликата мегу нив
Devojkiiiiii konecno malce solzi radosnici, transfer utre, embrionot bil super veke treta delba imal. Malce me zbuna bidejki ne e morula ili blastocista kako sto poveketo od vas kazuvate ama ako treba da bide ke bide. Jas se cuvstvuvam kako veke da sum rodila, tolku bev razocarana od svoite jajnici sto i transferov e pregolem uspeh za mene. Sega se fakam malku za generalka bidejki od utre konecno ke galam mese i jas Ve site bidejki bez vas ke poludev bezbroj pati.
Ај сега батали збунки и чуда во главата. Радувај се и опушти се, конечно дојде до трансфер! Не ти се потребни други прашања во главата, мисли си на тоа дека утре ќе си го земеш јуначето во меше! Сега пуштам среќа да си се фати кај мама и да си расте 9 месеци. Радувај им се на успесите, овој процес имаше за што да си среќна. Си имаше зрела јајце клетка, си се оплоди, си се развива и ќе имаш трансфер. Ајде горе глава и позитивно!
Мене ми направија проблем од приватните лабаратории и баш ми напоменаа дека треба да се од болници кои прават инвитро, а и така пишува и на страната на Фонд. Со среќа и со успех. Ти посакувам висока бета за 14 дена. И не се замарај дали морула или нешто друго, верувај дека ќе успееш.
Јас ги пиев постојано,понеделник и четврток по пола таблета.Имам неотворени 8,ако ви треба Ти реков не брзај со донирани.Ќе биде,со среќа .
Јеее... со лесно мила и хали меше па те чекаме со висока бета од јуначето на страната на фонд пишува во сите здраствени установи со кои министератво за здраство има склучен договор... така да Гак Букурешт а и приватниве систина њуборн ремедика влегуваат...
Точно, фактички секаде каде што се прави спермограм може. Приватниве лабаратории немаат дозвола веќе.