Имам боцкано бемфола само , без кломифен . И мн убаво реагирав. Инаку и јас почнувам од утре со боцки. Као на природен циклус ме води, ама ќе се боцкам од трет ден на циклус. Три дена ќе боцкам по два менопура и еден фостимон. Па ќе продолжам со гонал ф уште 4 дена по 225 иуи. Исто и цетротид овој пат ќе вметнеме Уште овој пат се стимулирам. Што извадиме -извадиме. Ми здосади веќе од овие боцкања. Ама баш ми е драго што ќе се дружиме Крис. Ептен во исто време почнуваме
Баш ми е мило и за тебе Ќе се дружиме и тешиме И мене утре ми е трет ден на циклус Јас прв пат со стимулација
@Bubce38 ова нека биде твоја пролет Цела среќа на светот ти ја посакувам. И на девојките во постапка,по две дебели цртички
Да се пријавам жени борци Позитивно е моето инвитро, почекав подолго за да бидеме сигурни Денес на ехо се потврди бременост Ви посакувам на сите успешни приказни и набргу оваа тема да е празна, а да се читаме во труднички, па и мајчински муабети
Moeto prasanje ne e za tuka ama mozebi nekoj znae...dali poznavate nekoja baba od Skopje ili sv.Nikole taka mi kazaa sto masira matka...ako nekoj znae neka mi pisi vo poruka ako ima nejzin broj.
Честитки мила и лесна бременост.Обожавам вакви позитивни бети и еха.Сега гали мешко и знај Господ забава,али не заборава
Ептен ме израдува, ама ептенн. Имај лесна бременост и уживај. Те очекуваме во труднички , биди ни почеста таму
Ете си конечно Искрено се надевав дека затоа те нема да ни пишеш Честито и со лесно @Bubce38 со лесно и со успех
Те мислев мила и си велев сигг ќе биде но што ја нема... иако уште тогаш реков ич да не не читаш... Честитки мила Гали меше па и бебе... школска бременост да си имаш @Bubce38 ајде со лесно бо постапкава и годинава Со мешковци да сме сите
@Alishan30 честитки од срце само убавини на сите што почнувате ви посакувам со лесно и со успех да биде
Знаев оти чекаш за нештоо убаво да ни кажеш. Честитки Алишнан, многу ми е драго! И сите до една, оваа пролет со меше!