Честитки!!!! Имај лесна и мирна бременост!!!! А на сите останати во темава ви го посакувам истото. Редовно ве читам сите и на сите ви посакувам да се реализирате како родители. Баш ми е мило Алишан, срцето ми се исполни .
@Bubce38 со лесно и да се вроди со плод постапката,да ни се пофалиш со висока бета.. @Alishan30 честитки и лесна бременост..
Знаев, знаев! Честито мила, и лесна бременост до крај, да ве чува дедо Боже, наесен со две бебушки во прегратки @Bubce38 со лесно боцки и со плод да заврши
@Bubce38 @Kris80 милички, со лесно да ви врви постапката, нека се формираа повеќе ј.к па и убави ембриончиња после во мешиња да завршат @Alishan30 мила, многу се радувам за тебе, знаев дефинитивно дека ќе биде успешно, претходниот пат беше премногу блиску, гали си мешко и повлечи не' сите тука со тебе во труднички
Ми ја разубави вечерта, огромни честитки, влегував секојдневно за да го прочитам ова и се радувам на секоја позитивна вест во темава. Не сум за тука, дај Боже и никој да не биде, да се испразне што побрзо, но редовно ве читам и ве поддржувам и радувам за секоја од вас ко за мене. Сите вие сте најхрабрите, најоптимистичните и најборбените луѓе што ги знам. Со среќа на сите, што побрзо да ве огрее .
@Alishan30 Posledniva nedela epten te mislam i potajno znaev deka ke uspeesh,na sekoe otvaranje barav da vidam tvoj post i ooopp eveee Navistina mnogu se izraduvav od srce.Ti posakuvam lesna bremenost do kraj ❤
Супер мила честитки, да ти кажам те очекував да не изненадиш, баш ми е мило полека ја победуваме неплодноста дајбоже за девет месеци бебче во раце, инаку јас почнав со микрогинон месецов а од другиот со стимулации повторно... Во едно да прашам ми дојде накај 20 ч денес како и по обичај слабо мо течи а ми рекоа од втор ден со микрогинон па се мислам дали од утре или од недела да почнам..?
Фала ти мила, и на тебе и на сите убави честитки и мисли, кај сите да се враќа тродупло, полни раце пород Јас кога сум добивала после 15ч доктор ми кажувал следниот ден да го рачунам за прв ден, значи недела ти е втор ден за отпочнување на терапија. Еве и други нека пишат мислење, јас така знам дека се рачуна. Со лесно и со успех
@Alishan30 докторке, имај лесна и школска бременост, нека е со добра мисла И јас како и останатите очекував да пишеш и да не израдуваш! Те барав по темиве