@only44you so lesno I stiskame palci za dve crti @mimidjon sama se bockas ili te bockaat,se mislam jas mm da me bocka
MADO, milicka...ti do kade si? Kako se odvivaat rabotite?...Te mislam i ti ja pisakuvam celata sreka! Te gushkam silnooo...
@MADO, ти благодарам најмила моја.... Инаку еве јас да ти кажам сама си се боцкам и во стомак и позади во задник Навистина , ти до каде си мило ?
Мислам дека сега се сетив за @MADO ..... Моментално пие Јасмин таблети за контрацепција, така ли беше мила?
I jas ke pocnam da se bockam na 15-to apce,@only44you me ohrabri I jas sama da probam da se bockam strav mi e da ne zgresam nesto? @Ninichka
Dobra sum, dobra...so isklucok na nekoi stresovi sto gi pretrgav, sega sum podobra. Ve mislam site i posakuvam sto pobrzo da se raduvate!
Znaci deka treba malku da se opustis mila,da pravis ona sto tebe najmnogu ti odgovara,i da te razgalat
Neka ne se spasam ako treba samo neka odobrat hehe samo mislam deka ke mi baraat insemenacii zatoa sto prv pat apliciram a nemam insemenacii maticnata mi rece deka nema potreba ama ke vidime sto ke recat tie
Леле сега се пренервирав значи.... Ама и јас сум си крива за тоа што не си проверив.... Земам да се боцнам вечерва супрефакт, коа гледам та сестрата не ми ставила во кесето шприцеви и игли од тие малите за супрефакт....до сега со мм баравме шприцеви такви, нигде низ град нема и уште се чудат какви се тие шприцеви, а игли најдов, пошто истите се користат и за вакцини редење......оффффф лелеее....сега комбинирам со поголемите шприцеви, па да видам утре ако најдиме , пошто пола аптеки вечерва затворени беа
Mado ,oдaм кaј мaтичниoт гинекoлoг ме бoцкa a викенди брзa пoмoш мм ми зaминa oд држaвaтa јaс сaмa сo дoктoрoт ке прaеме бебе и пoсле роднините ке ни се чудaт кaкo јaс труднa без мaж хехехе
Mimidjon me nasmea.I mojot kasni veke na rabota.Cekame sa zavrsi in vitroto pa da zamine.Vie imate zamrznato?
@only44you Ama ne se sekiraj, spricevite se univerzalni mislam, samo iglite, kazi vo apteka - kako za insulin, se prilagoduvaat na spricevite I si ja meris dozickata
Види кoи се дежурни ,јaс oд еурoфaрм ги земaв и си купив пo 20 хехе aкo сaкaш би ти пoзaјмилa ,инсулински игли бaрaј oк