Ај да прашам Има некоја боцкано стимулации на пладне? Мислам во 15 ч. Јас скоро па секогаш сум се боцкала во 19 -20 ч.
Со супрефакт во 16ч... па бемфола во 17или 18 не ме држи за збор.. но со сите порано ради во 20ч што имав клексани
И супрефакт. За првото бев со долг протокол со супрефакт од 21 ви ден боцкав во 15ч ,за второво со краток протокол со бемфола боцкав во 16 ч.
Ќе замарам малку деновиве , ама нели за тоа служи темава Да сподели некоја од кој ден почнала да боцка И цетротид и колку временско растојание имала од стимулација до цетротидот. Би ми значело ако има некој од овде да ја сподели шемата од Трајковски кога дава и цетротид. Јас имав ваква шема кај него, али за жива глава не ми текнува како беше
Колку што се сеќавам цетротиде ми даде 2 дена пред стоп инекцијата..првиот ден се боцнав со часа рзлика од мерионал а другиот веќе немав мерионал сами цетротиде
Од 7 ми ден почнав откако им пратив резултати од естрадиол и прогестерон 5 дена боцкав со цетротиде до 1 ден пред стоп инекција пр.денес завршувам со боцка утре стоп инекција задутре пункција,на денот на стоп инекција мерење пак за прогестерон пратив. Временско растојание 1 ч
Аха. Со што стимулации беше тогаш , со бемфола? И колку ти беше временската разлика од цетротидот и стимулацијата? Спојлер: Знам Пи*кин пајак сум
Со бемфола да,временски 1 ч разлика ама мислам дека може и одма една од една страна друга од друга страна
Добар ден девојки. Имам едно прашање :После неуспешно ин витро, добив два дена после прекинување на терапија. Ми заврши. Но, вчера имав однос, и при самиот чин ме болеа јајниците. После се избришав, и видов трага од крв. Денес, кога станав исто на долниот веш имав малку крв, она како бледа крв. Што може да биде? Дали е реакција од лековите или? Фала ❤️. Поздрав до сите .