Ништо невообичаено. Се дочистуваш. Се случува после циклус пак да се јави мало крварење. Можеби и некое капиларче е пукнало. Во глобала ништо страшно и Не е од лековите
За второ инвитро беше потребно само -спермограм 1 -хормони 3 ден -хив и хепатит ц Дали треба нешто друго?
Бубче јас почнав во неделата (3 ден од циклус) сабајле со бемфола 3 мерни единици и околу 19.00 Пурегон, така примав 3 дена. Средата исто Бемфола насабајле, околу 19.00 Цетротиде и после пола саат Пурегон, боцкав до вчера. Денес Овитреле, утре пункција. Нека ни е со лесно. @Alishan30 честитки од со лесно до крај
Мхм, нова шема ова твојава Два пати дневно стимулации,а? Со краток протокол си? Без супрефакт? Интересна шема . Баш ме интересира колку јк ќе извадите. Ти посакувам што повеќе П.с како си ти со резерви? И кај кој др си, ако не е тајна нормално Обично се прави една недела после овулацијата. Одприлика на 20-ти ден од циклус. Претходно обично се пие микрогинон, почнувајќи од втор ден
Здраво! Некоја од вас да има искуство со хидросалпингс на (кај мене десен) јајник и ин витро?Односно, дали хидросалпингсот (за кој ми рекоа дека не е циста) е пречка за успешно ин витро?И матичниот гинеколог и тој кај кого ќе правам ин витро од почеток ми велат да не се секирам,не треба да го вадат и дека нема да е пречка да останам бремена.Но со хормонската терапија е зголемен и завчера ми закажаа пункција и ми рекоа дека можеби заради него побавно растат фоликулите.Инаку имам 5 на десен и 3 на лев со уште неколку мали кои уште растат.
...zenicki dali imate iskustvo so ivf na priroden ciklus bez stimulacii, kolku trae protokolot i otprilika sansi za bremenost kolku ima....