И јас ги отстранив и двете туби ми кажаа декаее последица од операција на слепото црево така да се помирив кога знаеш дека си поблизу до успехот кога знаеш дека нешто прави проблем подобро отстрани го проблемот и да се оди напред до целта..
Jas na 3 januari im se javiv, denta go razgleduvale i odobren, stigna posle poveke od edna nedela ama pretpostavuvam zaradi praznicite, bi trebalo sega za dva tri dena. Edit, na 11ti stignal sega proveriv.
Да на краток, само 6 дена стимулации,како што ти пишав без суперфакт, 7миот овитреле, 8миот пункција. Ќе имав сигурно повеќе да бев уште некој ден стимулирани но поради болки сто ми се појавија 5тиот ден, не сакаа да ризикуваат и се одлучија за пункција. Извадија 6 јк. Минатото ivf бев со пурегони и суперфакт и имав само 4 јк. Амх никогаш и не сум испитувала, ниту ми барале. Колку и да сум имала фоликули, толку јк ваделе. Кај ултрамедика сум и минатото и сега.
Мила повремени менструални болки се нормална појава после трансфер. Еве јас ги имав, па имам успешно ин витро. И се уште ги имам од време на време.
Fala ti mila, kako minuva vreme se ponestrpliva i uplasena sum ama toa e, ne ostanuva drugo osven cekanje.
Нормално е тоа што го чуствуваш, сите го поминуваат тоа. Моите чуства се менуваа од крајности до крајности. На моменти помислував дека готово, се фатило, бремена сум, за да после неколку часа го чуствувам сосема спротивното.
Isto i jas, plus sum stanata golema placka, reklama za prasok za perenje moze da me rasplaci be i da ti se pofalam, kako sum se uhodala so prolutexot, za merak, daj boze 3 meseci da go bockam
Ти реков дека ке се навикнеш на пролутексот, и потоа лесно ке ти оди . Дај боже да го користиш три месеци, од срце ти посакувам . Ете мене до 16 недела ми го продолжија .
Честитки мила, со лесно да си го користиш и со плод да вроди, многу те измачи додека да го добиеш, многу неивесност, затоа сега се' ќе си тече без никакви пречки
Devojki Denes primiv decapeptyl depot, ne bolese voopsto ama sega od posle zadnikot ne mozam da sedam mislam tvrd Kako kamen. Citav ovde Koga e depot da se masira vednas I taka napraviv. Dali stavanje na oblozi pomaga za bolkata I Da ne se pojavi grutce?
Za kleksani upat od kaj zimate za transfuziolog od maticen ginekolog ili od opst maticen i koja dijagnoza vi vnesuva na upatot