И со терапија прашај дали е безбедно .Инаку тироидната може само пролактинот да го покачи,другиве не ми се верува.
Jas koga podnesuvav dokumenti za voucher, zaradi niskiot amh mi rekoa deka ako sakam moze da baram i so donirani jk. Pishuvav i podnesuvav izjava deka sakam so sopstveni jk. Za tocno koi dokumenti treba, mozes da vidis na sajtot na fzom ili pak da se konsultiras so maticniot ginekolog, oni treba da znaat sto se treba da se spremi od dokumentacija.
Све исто како и за со свои. Со тоа што ако им поднесеш амх понизок од 1,01 автоматски ти даваат ваучер за со донирани. Имаш користено до сега ваучер? @Stressed Out со среќа другарка
Имам јас, малку појќе од пола шишенце Пиши ми лп со податоци Ќе ти пуштам по карго ако ти врши работа
Епа девојки да ви кажам дека и мојот трансфер бидна вчера.Од 7 имаше само две оплодени со правилна делба,од кои едната беше поделена на 8 дела а другата на 9.Докторот беше презадоволен од тоа како се одвилало се и рече дека од таквите делби во пракса биваат близнаци. Сега си галкам меше и уживам
Не мила, пункцијата излезе 24 600 бидејќи имаше ј.к а оплодувањето 18 450. Ембрионот не се развиваше и затоа немаше трансфер
Само три ваучери ти следуваат за прво дете. Дал со свои , дал со донирани , толку се. Три ваучери на размах од 6 месеци
платив пред еден месец 52000 за пункција и оплодување плус преглед бидејќи не се оплоди ј.клетката немаше трансфер
Devojki zdravo, na koj br vo fond se javuvate da prasam za dokumentite dali se pregledani za vaucer, Fala pozz