@stevemila..... mnogu ti blagodaram dusicke....ajde i kaj tebe sega sto pobrzo, pa site zaedno da se raduvame
@blessed2, @mimidjon..... abe igli mozam da najdam, ne mozam nikade spricevi da najdam od tie tenkite i dolgite sto se po kubik mislam deka se .... ubavi mi se za merenje i prakticni i precizni.....
Haha nq ovaa maka I ako ne se smeeme tesko nas.Nie nemame zamrznato I zatoq brzame nekako.Da go dobiev vaucero pa dq pocnam.Oti Petanovski mi spomna kaj mene samo malku terapija I kratko oti sum so policisticni I na trite prethodni in vitra imav hiperstimulacija.Te guskam
Da i jas kupiv vo zegin po 10 spricovi i 10 insulinski pro 2 dinara golemite 1den malite insulinski i jas odam sestrite me bockat jas nemodzam sama a se plasam i na madz Mi da mu dadam taka sigurno e oni znat
Pa mene za lanskoto ivf mi dadoa komplet i terapija i spricevi i igli, a godinava sama si pobarav , a ako ne pobarav nemase da mi dadat izgleda....no ete taa sestrata ili zaboravila ili namerno ne mi dala za suprefaktot igli i spricevi, vo kesenceto mi stavila samo za Merionalite spricevi i igli....Inaku iglite gi imam istite tie gi kupiv veceva, a spricevite se od 3 kubika i poinaku se obelezani...
Твоите се одлични, камо јас да најдев како твоите......јас најдов вечерва едни од по 3 кубика и не се ни обележани како што треба ни ништо.... Јас барам од шприцевите по 1 кубик што се , но тие се тенки и долги , како молив и све е многу убаво означено на нив и најпрецизно се дозира со нив....
@only44you јас такви шприцеви купувам од Еурофарм од 1мл тенки долги. Мора да имаат. Зегин? @S.Snezana ништо не чувствував, ни ден ни 15 дена после трансфер, никаква промена, никаков симптом, ништо...ај освен менструални болки околу 12-13 ден ама тоа мислам од психата, што си мислев дека не се фатило и дека чекав да добијам. Уживај, што и да чувствуваш во овој период не е меродавно, психа чуда прави според мојата логика не ни треба да чувствуваш нешто во овие 15 дена, затоа што еве и природно што остануваат трудни, тие денови ништо не чувствуваат, првиот знак е изостанат мензис, па тек после некое време симптоми...ние дека знаеме па затоа лекаме нешто да почувствуваме, што реално е премногу рано за било што.