Zdravo na site. Zapocnavme so ivf. Veke 16 dena sum na suprefact i od vcera pocnavme so fostimoni. Od menstruacija mi idese epten malku i mi kazaa toa e od mikroginonot sto go imam pieno. Megutoa od zavcera (6.den na menstruacija) kako od novo da zapocna so sveza krv. I eve deneska sme osmi den i mene seuste mi e. Sekogas dobieno mi bese do petiot den maksimalno a eve sega osmi den.. Epten se zagriziv. Se ima na nekoja sluceno vaka nesto?
Девојки само да ве известам дека прегледот ми заврши. Докторката е задоволна. Имаме два водечки фоликули од 14 мм. Ми ја продолжи терапијата на уште три бемфоли и плус четири дена цетротиде. Во понеделник сум пак на контрола. Ако се доволно пораснати среда здравје пункција. Штета што не ја видов порано пораката,пред половина час ги купив. Ќе си завршеше и ти и јас работа
Уште едно прашање ве молам. Кога го аплицирав цетротидето на местото ми се појави круг црвен поголем, како топче. Некаде прочитав дека е нормална реакција. Има некој искуство.
Да се пријавам на рапорт. И двата фоликули пукнале. Направени 2 иуи. Едната пред пладне, другата сега пред еден час. Материјал одличен. 60 мил по обрабока првиот, вториов малку послаб Ендометриум 9,6 мм. Др вика идеален. Јас сум на седмо небо. Веќе се осеќам трудна Терапија стандард. Аспирин, утрогестан, естрофем, витамини истите ко и досега. Д димери вчера испитав. Во ред беа. Му кажав на др дека за една недела ќе си ги проверам на своја рака пак. Вика немаш потреба. Ама јас и пуста желба за клексани да боцкам Ај ќе видеме. Докторот вели дека мора да ја 'убодеме' работата овој пат Поубаво се чувствувам што направив иуи. Пункции,Транафери многу ме исцрпуваат. И физички и психички. Абре препородена сум
Супер вести, те мислев денес, но чекав сама да пишеш кога ќе завршиш До тест си трудна, и така однесувај се, за 2 недели само да се потврди со 2 цртички, дај боже
Девојки јас денес 14 ден по трансвер.Испитав бетахцг и многу сум срекна излезе 274.❤ Со срека и за 2 недели позитивен тест ти посакувам
Кругчиња, топчиња, боцкање, благо чешање на тоа место, црвенило благо... све е нормално. Боцкај и кроти Навистина е реткост реткост да се појават алергиски реакции од стимулацииве. Така да опуштено @EmiliEmili честитки уште еднаш Фостимон може да им остане само на жените кои ивф прават во Ремедика. Во сите други клиники даваат само онолку колку е потребно. А во Ремедика ги даваат сите 30 инекции уште на самиот старт. Во Грција Не се исплаќа да одиш за нив. По 19,80 евра е една, толку некаде се и кај нас
@Kris80 мила, убави водечки фоликулчиња, да извадат две или повеќе ј.к, таман уште некој ден да се развие уште некое плус Среќно до позитивен тест! @EmiliEmili Мила да си имаш лесна бременост, темава станува се' поубава за читање, само нека се редат така @Bubce38 колку убава вест претпоставував дека ќе биде инсеминација, ама вака двојна уште поубаво Нека биде дупла среќа