Ах бубче вака предроденденски што убаво ми дојде да те прочитам... за 2 недели те чекаме уште потрудно со висока бета па нека е и со близначиња... заслужуваш... ајде одмарај сега и гали меше
Cestitki Jas sega kako covek so mnogu slobodno vreme, pokraj so serii se zanimavam i so temava, si citam na nazad, si najdov mnogu korisni informacii, ama i se iznacitav mnogu tazni sudbini od mnogu hrabri zeni, edna od niv si i ti i zatoa ti ja pustam cela sreka na svetov da uspees
Оххх колку ке биде убава приказнава, да Боже да е success story Честитки, само убавини да ве следат!!!
Мила ти ја посакувам целата среќа на овој свет,дај боже за две недели да имаш две цртки..имам некое претчуство дека оваа 2020 ќе ни биде среќна ептен.Јас утре пункција имам,уф некако ептен сум возбудена
Со лесно мила, како што се чувствуваш препородена за две недели да бидеш дуплирана хихи стискаме палции ***
Поткожно Јас ги примав 4 прашаци со 2 водички и ми останаа водички бааги,не знам што да им правам. Ама како би ти завршиле работа. Инаку и морав да докупам 6, ги надминав оние 30. Ги има само во аптеката на Систина 1400, а на Косово прашав се околу 700 ден
Сигурна си дека фостимонот во Косово се сеуште по таа цена ? Зошто во Грција од НГ се поскапени, скоро па дупло. Лани и таму беа по 12 евра, сега се 20 е. Инаку водичките не мораш да ги чуваш. Слободно фрлај ги. Во аптеки и без пари може да ти дадат, или да се купат по 2 денари
Не сакав да и пишам и јас, да не и стварам вознемир. Ама во Санте плус ивф би правела само ако мм или мајка ми работат како специјалисти. А кој знае и каква лабараторија и опрема имаат
Добро утро феминки едно прашање. Денес ми е прв ден од циклус и на трет ден треба да отидам во Систина од сабајле? Не можам да ја добијам сестрата викенд е да не наоравам утка
Ако не ја добиеш случајно викендов( а тешко да ја добиеш) ќе си појдиш понеделник од сабајле. Мора да те прима докторот, т.е сигурно ќе те прима. Само јави се на тие долу да ти кажат докторот твој да не случајно баш тој ден е втора смена . Не знам кај кој си. Ивановаки вторник е втора смена, Поповиќ понеделник. Бар вака беше мислам