Епа не е таму сабајле. А да му звониш/ пишиш порака на неговиот број? Марија нема да ти крене викендов
Прашав во една аптека,ми пишаа 13 е, значи 800, што е скоро дупло од кај нас. Исто и Цетротидето 35е. За поголема количина се исплати да се отиде.
Za cetrotide sllucajno ako mu treba na nekoj imam 4 inekcii ja gi kupiv 5 inekcii samo edno zemav i 4 mi ostana ako mu treba na nekogo gi davam za 25 evra
Да знаев порано, минатата недела купував. Ако ми затребаат пак,зависи од резултатот,ќе ти пишам,во случај да не ги земе некој во меѓувреме
Fala na sovetot, no citam deka I vo drugite bolnici I najdibri doktori nemale uspeh, pak e do bozja volja I sreka, daj boze site naskoro so decinja vo race
@EmiliEmili честитки со лесно до крај @Bubce38 аиииии мора да биде, мора. Ти ја праќам целата среќа на светот
Во ред е све тоа. Еве јас ги прошетав сите болници, сеуште не сум успела. Мислата ми беше друга. Што ли те натера како за прв обид да ја избереш Санте плус и докторката која ја спомна. ( и го заборавив името, да не листам погоре да ја барам).
Женски, имам останато една цетротиде од 250, чувана во фриждер и сакам да ја поклонам, доколку на некоја ѝ треба за одма, има рок до 05.2020, нека ми пише порака
Ti pisuva na listata. Treba da odis pomegu vtor i cetvrtiot den, bas poradi vikend e taka postaveno. Toa odis za da ti odredi terapija za ponatamu. Jas dobiv petok i poradi vikend otidov vo ponedelnik sabajle. Mene mi kaza toj den vo laboratorija da otidam krv da dadam (isto vo sistina) i potoa koa ke bidat gotovi rezultatite od krvta da se kacam kaj doktorot i taka i napraviv.
https://www.newborn.mk/mk/ceni/ Девојчиња бе, ова ли се новите цени? Нешто скапо ми се гледа, знам дека се одзема ваучерот од таа цена, ама пак?
Вчера бев на ехо и ми наплатија 2000 денари, претходно беше 1500.Цените се покачени после Н.Г.Сега ин-витро на приватно е 104 550 денари плус инекции за стимулација.Ова за донирани 6 ј.к излегува 6500 евра.Доста се поскапи сега
Нема по три. Ниту во Систина нема. Најефтино ти е во Солун За 3400 евра имаш загарантиран трансфер на 2 ембриони. Ама треба да уплатиш аванс од 2000 евра и за 5-6 месеци ќе имаш трансфер. Се чека околу 4 месеци за јк. Зошто таму одат со свежи донирани јајце клетки. За 6.400 евра имаш 8 јк, два трансфера, замрзнување на ембрионите. Во овој случај гарантираат минимум 4 ембриони. Јајце клетките се од Гркињи. Едит Еве ти ја понудата од Солун