Какво болење бре. Не му ја мисли на 'болката' при трансферот. Убава бројка. Нека се оплодат многу, барем 10-тина добри ембриони да добиете Со лесно
Ти блгодарам мила,тука сите сте ми поддршка♥️ Мила само што го прочитав твојот коментар и ми се јавија 8 се оплодиле па утре ќе ми звонат за кој ден точно дс биде трансферот.Дај боже оваа 2020 да ни биде на сите најсреќна.Сега ни преостанува и на двете да си ги галиме мешињата
Одлична бројка мила, ти посакувам успешен трансфер и се до крајот до полни раце бебуши Мојот трансфер беше на празна бешика, барем така одлучи докторот и ја испразнив пред трансфер. Кога ќе отидеш таму ќе почнеш да пиеш течност, со лесно и да не израдуваш со позитивен тест
Може, или порано можеше, имаше некои кредити без провизија, мислам од битолската банка беа, најдобро распрашај се на пултот.
Систина и Стопанска Битола се на Орце и затоа таму може да се најдат многу поволности за услугите од болницата. Знам дека за пораѓај има кредит со 0% камата. Верувам дека и за друго може да има поволности. Најубаво да си прашаш таму @Juni1985. Во систина имаш филијала на банката
Оддамна сум читала флаерите, ама по сеќавање е како што вика Вондерленд, од СБ Битола има поволности и кредити за сите услуги во Систина. Знам случај каде земаа кредит за операција, им ја покрија цела сума, па плаќаа на Битола на рати. Исто знам случај каде за бебенца од неонатологија зимаа кредит, но сумата беше малтене енормна и знам да дел им покрија. Верувам ако тоа уште функционира, а зошто па да не, би имало и поволности за инф, замрзнување. . Појдете до филијалата во Систина или може уште подобро прво јавете се и информирајте се.
Јас исто боцкав бемфола од 225 од втор ден, при крај докторот ми ги замени со мериоферт.боцкав до 9ти ден.ништо не доплатив.во извештајот на крај видов дека имам потрошено вкупно 27 инекции.мислам дека треба и тебе да ти стигнат.
Секоја чест, ова е вистински борец, така треба.храбрите успеваат, ако не сега, следниот пат сигурно.Сепак провери преку крв, сеуште има шанси.И без разочарување, никакво разочарување.И јас пред да го видам негативниот резултат мислев многу потешко ќе го поднесам неуспехот, ама не.Колку сме силни ние, дури ни самите не сме свесни. Во Њуборн.
Три? СуперДај Боже сите да се фатат. Требаше овој циклус, ама ништо.Овој пат цистаЈа чекаме да пукне па да видиме.
Да ве известам дека не успеа моето инвитро.Заврши со биохемиска.Радоста на позитивниот тест кратко траеше.Ми требаше време да се приберам од стресот и да си се изнаплачам и сега собрав храброст да ве известам.Продолжувам понатаму и со нови сили за 6 месеци. На новите трудници им посакувам лесна бременост.
Vo princip sum optimist i sekogas gledam da najdam nesto pozitivno i vo najlosata situacija. Sega si vikam ako ne trebalo da bide najdobro vaka negativen test i cao. Ne deka mi e lesno, ama nisto nema da resam ako zapagam vo depresija kako prviot pat. Ako ne sum greska prasuvase za transfer, samo nemoj da si ja prepolnis besikata i nema da osetis nisto, sreka ti posakuvam