Сега отиде мм да провери во Зегин и во уште една аптека, па да видиме што ке направи... Инаку во нашиот град за жал нема аптеки на Еурофарм...
Eve nemalo ni vo Zegin takvi spricevi, pa mi zel obicni, t.e oznaceni gore so 0,5.....isti kako na @mimidjon sto mi gi pusti na slikata....ke se snajdime nekako sepak
Е и сакав да ве прашам дали е во ред сега да ги допијам капсулите од матичен млеч и да си продолжам да го пијам Магнезиумот од 250 мг. ?
За матичниот млеч не знам, зошто не би можела, од тоа само корист, ваљда. А магнезиум би требало да смееш, јас цела бременост ги пиев.
Me interesira ako nekoj znae da mi kaze dali dr.Organdziski od Stip raspolaga so kvaliteten strucen tim, dobro opremena labaratorija i kvalitetni embriolozi? Vo dilema sum dali da odam tamu pa neka mi pomogne nekoj ako znae.
Епа на денот на пункција немаше подвижни, а и тие што ги одмрзнаа беа неподвожни значи не го преживеале процесот на замрзнување така што немаше трансфер. Сега имаме замрзнати ј.к во ремедика а маж ми пие некоја терапија за него па штом се појават ќе пробаме пак. Вие до каде сте?
Dr.Organdziski e dobar dr,jas sum slusnala deka se mnogu zadovolni od nego,jas licno sum vo Sistinaa,ama za nego imam slusano samo pofalni zborovi
Piese terapija 6meseci ama se poloso e ima samo 5% brzo podvizni sega prv pat pustiv dokumenti pa ke vidime dali ke odobrat ivf.
Jas sum kaj dr organdziski sto ve interesira prasajte slobodno za nego i personalot imam samo pofalbi
Jas sum kaj dr organdziski sto ve interesira prasajte slobodno za nego i personalot imam samo pofalbi
Штом се премалку за инсеминации одма даваат ваучер пошто нема поента инсеминацијата тоа е како што викаат апсолутен фактор. Ние на спермограмите имавме по неколку мотилни и одобрија. Ама однесовме и потврда од ремедика дека имаме замрзнати. Неколку месеци по ред одеше маж ми да донира мат за замрзнување. На крај и тој испадна за џабе ама кој да знае, се надевам моите јк ќе преживеат па ќе успееме
Ne znev deka moze da se zamrznat spermatozoidi ,maticnata mi rece mene deka nema poenta da se pravi insemrnacija a vo fondot koga gi nosev toj mi vika nema sansi bez insemenacii da to odobrat.