Мила јас сега сакам да замрзнам 6 ембриони во систина и знам ми кажаа за замрзнување сега да платиме 50 000 денари и за трансфер ако има потреба во иднина се плаќа плус околу 27 000 денари минус плус
Ова беше пункција Да видиме како ќе се оплоди па ќе одлучиме што понатаму Мора да биде Едит: Трансферот ќе биде следен циклус
Една ама вредна мила, за тоа се бориме мила, ќе се оплоди и ќе биде вратено назад кај мама на топлење
Девојчиња и јас почнувам од денес со суперфакт, незнам како ќе успеам да се боцнам сама како за прв пат ама што мора.... Мора
Ич не сум задоволна ни од докторот Петановски,ни од сестра Данче, На трети ден ми вратија 16 клеточен ембрион,слика не ми дадоа,се е лага таков ембрион не постоел.Кога му Надсе јавив да му кажам за негативен резултат тие беа ладни. 10 пати ме прашаа дали ми е прво инвитро.
Ммм јас помислив трансфер. Како и да е, за убаво да е! 072443223 повели драга. Јас бев презадоволна од сестра Данче. Во однос на докторот, не бев кај него но имам слушано позитивни искуства. Со лесно!
Jas za 5 embrioni plativ 800 eu i nesto ne se sekavam pred dva nedela bev vo kontrola i sestrata sto raboti mi rece za transferot 450 eu sega na telefon mi 713eu nema vrska sto imas zamrznati ne razbirav nisto zosto taka mi rece ili napraela greska toj den ama dva pati go prasav taka mi rece
Сакам да те прашам зашто мислиш дека е лага не ѓи враќаат или што мислиш дека е друго јас се спремам за 2- ро ин витро кај него на првата пункција ембрионот ми кажаа дека не се развил убаво
Мила штом ќе почнеш ќе видиш јас бегав од игла страв невиден за да по неколку боцки почнав сама освен клексаните во рамо мм не се грижи се ќе биде добро Едно ама вредно херојче ќе е на мама и тато... ќе си дојде во меше без грижи
A како знаат дали се квалитетни ембрионите или Не се?! Не значи дека бластоцид е поквалитетен ембрион од 8 клеточен. Можеби е поразвиен само. Колку успешни приказни сме прочитале овде со 8 , па и 4 клеточен ембрион. И обратно, неуспешни приказни со бластоциди.
Нема врска,достинексот се најдобри без нус ефекти и се земаат 2 пати неделно.Мене ми беше од 50 до 70 пролактин,одма го средив со нив.