И ние денес отидовме и се зачленивме па не плативме за типизација, платив само 500 ден за анти хла антитела.. Решивме да испитаме се што можеме бидејќи сме ограничени со материјал од мм. Фала ти за споделеното искуство
Баш ми е мило ако помогнав. Супер што сте решиле се да испитате.Малку повеќе се чека за резултати од хла типизација, (ние чекавме околу 2 месеци), ама кога ќе ги земеш сите резултати побарај да се виидш со др.Петличковски. Прекрасен човек и доктор, ќе ви ги види резултати и се ќе ви објасни.
Дали е можно да ми се поремети циклусот после неуспешно ин витро, поточно од кога ми заврши менструацијата скоро секој ден имам кафен исцедок, дали е ова нормално? Поздрав девојки !
Ми се јави ембриологот. Се оплодила и добро се развива. Задоволна беше многу. Морав да споделам со вас,премногу сум среќна
Другарки јас бев кај Лазаревски. Почнуваме вака: Имприл една дневно и половинка достинекс и да се јавам на 2 ден од циклус и тогаш почнувам со цетротиде и фостимон.
Ако не си купила цетротид имаше една феминка овде која ги продава по 25 евра. Кај нас се 2600 ден. Можеш од неа да си ги купиш, зш не идат преку фонд овие инекции. @Lindita ku мислам беше
Девојки, за испитување на АМХ за кај треба да ми гласи упатот и до колку часот земаат крв, бидејќи не сум од Скопје?
За клиничка Биохемија. Или до ГАК. Ако не си од ск ќе им кажеш и нема да е проблем и после 11 часот. Инаку до 11.