Da bubce38 gi imam joste 4 citrotide 250 ja gi davam za 25€ do sabota mislam da gi vratam za zamena so fraksiparin 0.6 i prolutex amp,i crinone gel po sto ti sega ki koristam mi kaza pari ne vrakame ali zamena moze da ti pravime
И јас имам чоколадна циста,која сакав да ја отстранам прво и потоа да почнам со ивф. Но по неколку прегледи се одлучи дека нема потреба,многу е мала...и еве стигнав и до трансфер,па ќе видиме што ќе биде. Со среќа
Епа и мене ми рече нема потреба од отстранување само може помалку фоликули да се создадат на тоа може да влијае а дека е опасна не е и така Тогаш со лесно нека ни е, само верба во Бога и во докторот
Jas poznavam devojce koe imase cokoladna cista, i velea da zabremeni ke puknela sama, taka da ima logika predlogot na doktorot.
Јас имав чоколадна циста,никој не ми рече да ја извадам од докторите,мала беше 2.5 цм,3 години обиди и никако нејќе а се друго во ред,се решив да ја извадам уште тоа ми остана,кога отидов кај Илиевски сметаше дека иако е толку мала можно е да сметала бидејќи тие цисти се инфламаторни. Има многу поделени мислења за овие цисти а колку ги има што останале природно бремени со нив ехее,индивидуално е. Ви посакувам успешна постапка.
Фала многу секој со своето искуство Мене ми спомна само дека може помалце фоликули да извадиме ради неа ништо друго Фалаа мила уште еднаш
Многу е интересно што јас секогаш овулирав на јајникот со цистата,многу поактивен ми е,така да нема правила
На 20.02.2020 ми вратија две душички Друшки помина тенасферот супер сега останува да се галиме овие две недели па со господ напред да се израдувам после 4 години Инаку од 8 ембриончиња 5 преживееја,2 се кај мене а 3 замрзнавме.Инаку реков ќе споделам за замрзнување плативме околу 50 000 денари секоја наредна година по 250 евра со напомена дека е можно цената да се промени во иднина а само за трансфер околу 700 и нешто евра
Убави вести мила, само така нека продолжи да ни се полни темава.Ти посакувам да си позитивна и да се израдуваш со позитивен тест и дупла радост
Ви благодарам за убавите желби,да сте живи и здрави сите.Дај боже со убави вести да израдувам ама како е пишано така ќе биде