@Maya12 ајде со лесно и на тебе и да се вроди со позитивен резултат 5ти ден од ЕТ од симптоми само отечени гради и болни на допир. Некоја да пише свое искуство
Никакви симптоми немав, гради отечени, но прогестерон примав, па си мислев од тоа е. Исто гасови и кркорења на црева прави хормонската терапија. Не барав симптоми. Пецкање во јајници како за пред добивање, и тоа мислев дека е од терапијата. Мисли позитивно и гали си меше
Devojki jas sum veke cetvrti den bez terapija a ciklus nemam, plus veke mi pomina datumot za dobivanje, normalno e ili da si odam na pregled?
Да во право си, на тоа и помислив од утрогестанот е плус на 6 дена по ампула прогестерон. Фала на одговоров ми требаше баш за да престанам психички да размислувам зашто немам симптоми, голем до тебе
Супер мила дај боже се да биде супер. Да се развива убаво и да расне во мешето на мама Честитки мила, гали меже и одмарај. За две недели да се пофалиш со висока бета
Благодарам мила, имам 3 од пријателка што и има останато. Лазаревски ми рече дека 3 или 4 да земам. Сега имам 3 ако има потреба ке барам. Благодарам многу
Devojki kade e najeftino da gi prefrlam embrionite na cuvanje,vo sistina od 6.000 zgolemile na 17.500.Nekako premnogu e.Sto mislite?Kakvo e vaseto iskustvo?Vi blagodaram i Vi posakuvam uapeh na site.
Девојки да ве прашам микрогинон некоја да има останато за едно апче ми дојде кусо до 27 февруари треба да ги пијам а имам до 26
Јас во Њуборн платив вкупно 24000 денари за замрзнување на 5 ембриони и за чување една година. Чување за секоја наредна година се доплаќа плус 6000 денари. Според ова што го читам тука, во Њуборн излегува најефтино.
Колку убаво, со среќа и Дај Боже со успех, да се фатат и двете.Да почнеме со успех кај сите овде што сме