Мене ми рекоа дека е нормално до 10 дена после терапија да добиеш. Дај боже со убава вест да не израдуваш после 7-8 дена
Jas 2018 plativ 42.000denari za 4 embrioni, a sega treba da doplatam 17.500 za cuvanje na ovaa tekovna godina.Se mislam da gi prefrlam vo sante plus ama spored slucuvanjeto tamu ne znam dalu ke mi gi cuvaat kako sto treba.
Па санте и не ми се баш сигурни, не ти е подобро во њу борн? А цената им зависи од бројот на ембриони или? Некако скапичко ми е
Прашај си убаво , во њуборн ми побараа 200 еур за префрлувањето од систина кај нив, најпаметно ти е според мене ремедика , не знам колку ке ти бараат годишно но услугата префрлување не ја наплаќаат , најдобро да прашаш.
Е да овие ми беа останати и баш за едно ми дојди кусо и не сум прашала која цена се заборавени ми се штом се тука некаде на цена ке си купам исто е наместо карго барем ке ги имам
Dobar den vcera na komisija mi pomina predmetot so pozitiven odgovor e sega neznam kaj treba da odam za podiganje na vaucerot ili treba da go cekam po posta?vi blagodaram
Na koj broj mozeme da se javime da prasame dali e odobren vaucerot? Jas na 11.02 podnesov..ili rano e?
Devojki, upat od maticen ginekolog za hormonalen status za 3 den od ciklus dali ke vazi den, dva porano da go pobaram pred da dobijam, kolku vaznost ima upatot, ne mozam da cekam koga ke dobijam...togas da ja baram maticnata
@IVA B Јас колку што се сеќавам упатот е со важност од 30 дена, ова минатата година.Можеби сум и грешка. Секако можеш порано да си го земеш.