Гинко дактарин мислам се викаа вагиналети и канестен маст. Еднаш во живот имав и оваа беше терапијата.
5 ден од инсеминација градите ми се многу чувствителни, болат на допир и од време на време имам грчеви во јајниците, примам утогестан, нели уште е рано за било какви симптоми, али највероватно ќе добијам... некој со слично искуство
Девојки од кој аспирин пиете по трансвер јас дури сега видов дека на извештајот ми пишува од 100мг а јас пијам од 500мг има ли некоја штета а успешно ми е ин витрото и во петок треба да одам да слушнеме срценце
Фала ти јас по грешка купив аспирин500 се надевам дека не сум направила нешто лошо со тоа што ги пиев тие од утре ке ги сменам
И јас потврдувам. Гинодактарин само ставав мислсм канестен не и веднаш се смири. Ова беше пред 7-8 години, оттогаш не сум ја имала
Девојки имам две цетротиде на кои им истекува рокот за 1 недела и ги поклонувам ..ако на некоја од вас и требаат нека ми пише во порака..
Denes zemav izvestaj od transfuziolog za kleksani...dali treba denes da gi kupam prvite ili moze posle dve nedeli...jas sum so dolg protokol od denes ke pocnam so suprefakt a treba 15 dena pred transfer so kleksani...sovet
Zdravo, da prasam od fondot mi baraat dopolnitelno histeroskopija, kade se pravi toa, I za kolku vreme izleguva rezultat, Fala zenski, pozz
Мила хистероскопија е хирушки зафат можеш било каде да правиш ако можеш на државна е најдобро во Чаир ти го препорачувам Зоран Илиевски секој петок има термин за консултации извади си упат од матична и таман со докторот ке се консултираш..