Девoјки пурегoн,фoстимoн ...кoлку ме следувa oд фoндoт ...ми пишa емкa нo не рaзбирaм и вo листoт oд фoндoт пишувa IE пoјaснете ми ве мoлaм кoлку е тoa вo мл кoлку шишенцa пo кoлку мл
Шприцеви и игли не даваат,ако идеш они да те боцкаат онда не ти треба а јас сама се боцкав па си купував пошто се најпрактични
Srcka jqs na 14 Septemvi gi pustiv I nemq uste nisto.Nekni kogq se javiv mi kazaa deka sega vo cetvrtok ke gi razgledaat pa ke vidime
Да мила као ампули инекции ги даваат во кутивчиња спакувани .30 ти следуваат а ако не ти стасаат докупуваш
Не се глупирај ,ќе си прашаш што незнаеш и те интересира затоа сме сите ние тука која што знае да каже да помогне
Devojki na koj den go pravevte 4D? Sega mu se javiv na maticniot mi rece da odam vtorata polovina od ciklusot, 14, 15,ili 16ti den. Dali taka si kaza ili navistina taka mora da bide? Ako e taka, togas mojata matematika nema da izleze tocna
Libra pravat bilo koj den od ciklusot,no najubavo e do 20-ti den,taka imam slusnato.Od mene eden sovet,ne ocekuvaj da izlezat rabotite po tvoj plan,ima milion precki,eve jas se spremav da pravime in vitro vo fevruari a izleze duri sega.Trpenie i spokojstvo ti posakuvam ,se ke bide vo red.
Mnogu vlecat bre... a i kako gi dobi? Jas edna nedela zvonam nikoj ne kreva na nitu eden telefon. Ili do kraj samo ke izvoni ili pak se vklucuva "pretplatnikot ne e dostapen". Ako za tebe e duri vo cetvrtok, za mene tek drugata nedela.
Pa go vadat zaedno so maticna mlec i se sto ima drugo,sega ne sum strucna tolku da ti kazam sto tocno,toa ke prasas nekoi pcelari,ama luge koi znaat toa da go vadat,znam mnogu luge go jadat za imunitet,isto e dobar i za reproduktivni organi i za sekakvi infekcii
Jas go pravev na 25den.I bev veke pred dobivanje mens.Koga se javiv kaj sestrata na Petanovski mi kaza okolu 20tio den da odam ama nemaa sloboden termin
I jas zvonev edna nedela I gi dobiv na toj br so e 11 na krajot.Eh cekaj dali navistina ke e cetvrtok,da ne e narednio
Neznam dali mislis na medot so e so pita ili kako se vika potocno,jqs jadeV taka sekogas komsijata mi davase taze
Ne e so pita,bas maticna mlec ima,jas go jadev,i taka e kako zamaten imase i nekoi zrnca,jas mu staviv i lesnici nepeceni,orevi,semki od tikva nepeceni,soncogled nepecen i leneno seme,i iskreno togas nemav problemi nitu so infekcii,a i imunitrtot mi bese pojak.Ama iskreno mnogu mi e skapo.
Aha epq neznam togas znaci ne e toa so mislev.Abe ajde pari peRenJe.So nemqm jadeno I pieno.Vitamini od stranstvo pa ako ti e organizmot takov gabe e se.No ete site ne sme isti
еве ме мене,ништо нема да биде во среда пункција,ми проверуваа естроген и лх,па денес и утре фостимон и цетротиде инекции и некои вагиналети полигинакс превентивно.Па во среда ке видиме пак на ехо и хормони.