koga ova? I edno prasanje do site sto primale hormonska terapija ili primaat.. dali telesnata tezina Vi se promeni? i dali osekavte cuvstvo na duenje na teloto?
Тоа не е многу. Сега на следна контрола баш ќе прашам. Јас се мислам некаде над 40000 Се ми се врти околу таа цена мене
a sto terapija primavte? ne ne 22 000 jas plativ pred 7 meseci nema sansi sega da e drasticno pokaceno
Da za,zal od 6 in vitra 20kg kaciv se nagore I.stomakot mi e poduen sekogas Dali ste zapozbaeni so taa grupa sto se formira za brojka na parovi koi se macat so inf,ja imase na emisijata nie I vie pa dali znaete nesto povekje za toa?
Искрено не знам, кога зборувавме со докторот го прашав за цена и ми рече 22000, е сега дали во таа цена е и одмрзнувањето не знам.. Ај некоја ако правела трансфер со замрзнати во Ремедика нека не просветли
Feminki posle histeroskopija kolku vreme treba da po mine za da se pocne postapka za ivf, treba nekoe vreme da pomine ili nema vrska
vo toa tie se, i odmrznuvanje i transfer.. me interesira dali Remedika na nekoj davaat Atosiban inekcija i intralipidna infuzija? mene nisto nikoj ne mi spomna koga pravev
Јас правев одма нареден циклус после хистероскопија инвитро,успешно...специјалистите препорачуваат одма дури е се чисто...среќно
Зависи од случајот, докторот ќе каже кога да се почне. Мене и докторот за инвитро и докторот што ми ја правеше хистероскопијата ми рекоа два циклуси да поминат, убаво да се среди матката.
Сум слушнала дека во Плодност даваат некакава инфузија пред трансвер кај пациентки со повеке неуспешни ИВФ била околу 9000 не знам дали се работи за истата
Nikakva promena so kilazata,ni 100 gr... Imav glavobolki koi sami po sebe se pojavuvaa i isceznuvaa.So prekinot na bockanje zavrsija i tie.