Ako sum vo taa grupa na predmeti kade sto e i tvojot, tamam ke bide, kako i da e ponedelnok veke odgovor ke imame. Ama nesto zakrsena e rabotata, ako se sekavam dobro, minatata godina pobrzo se odvivase celiov proces na dopisuvanje. A i nemase vakov molk, koga i da se javev se nekoj ke krenese telefon, koga po ljubezen odgovor ke imav, koga po grub, no vazno imase komunikacija.
Mislis tolku brzo?Ne mi se veruva za ponedelnik a baska I postarot koga ke go donesemene mi e prv pat preku fondot no sw pokajav milion pati.Tolku se neodgovorni,neznam navistina
Ako e tocno deka vo cetvrtok ke se odlucuva po predmetot, togas ponedelnik odgovorot ke go imas. Go pustaat preporacano.
Јас ги зедов денеска ама исти се ко на сликата 30 капсули, ни во зегин ни во другите аптеки немаа со 40 капсули иначе во зегин се 400 во еурофарм 492, не се нормални со разликата во цена :/
UOTE="Natasa. P, post: 2542566, member: 98179"]Ti blagodaram dusicke, i tebe ti posakuvam se najdobro i ostvaruvanje na najgolemata zelba koja ja delime site tuka, da si dojdeme do bebence vo race Inaku, sto me predomisli...Me predomisli toa sto edna od devojkite koja bese tamu kaza deka se naplakale raboti koi fondot gi pokriva. Na primer, i naplatile superfakt, iako treba besplatno da dobie 2 sisenca. Ili pak, ne samo sto i naplatile hormonsko ispituvanje koe e predvideno kako besplatno preku fondot, tuku i kazale deka ke treba uste edno da si plati pred punkcija. Iako se obidela kulturno da im dokaze deka ne se vo pravo i pritoa pobarala fiskalna smetka za naplatenoto, otisle do tamu sto i dale fiskalna smetka na koja ne bilo navedeno deka i naplakaat na primer superfakt, tuku se vodela kako "drugi uslugi" ili nesto vo toj stil. , Spored mene toa e drsko, bezobrazno i nedozvolivo, osobeno ne koga se na samiot pocetok i doprva gi stavaat temelite na svojata reputacija i ja gradat doverbata vo niv. Ednostavno ne mozev a da ne si go postavam prasanjeto...ako i go napravile toa na devojkata na samiot pocetok, sto bi mozelo da se ocekuva ponatamu, osobeno koga ke bide krajniot cin i ke bides so vrzani race pa ke moras da prifatis i platis sto i da ti kazat. Patem, isto taka bi bilo ferski da kazam deka vo delot na toa kolku se strucni nemozam da se pozalam. Birol i Tatjana mi ostavija ubav vpecatok i seto ona sto go kazaa, postapkata i terapijata koja ja odredija za mene e potpolno ista kako sto kaza i Ivanovski. I dvete strani so eden pogled gi uvidoa site rizici, slabosti i predlozija isti merki koi e potrebno da se prezemat za da ishodot bide na obostrano zadovolstvo.[/QUOTE] Mi Se dopagja kako razmisluvas Ti ja prakam srekata na celiot svet!
zenski se nadevam nekoj ke mi dade odgovor sega dogam od pregled,beta hcg mi bese 179 lekarot mi rece deka bilo mnogu malku pokaceno pred edna nedela bese 41 ama za edna nedelamu rece trebelo do 1000 da se iskaci,ne znam so da mislam poveke na internet citam deka beta hvg vi treta nedela se dvizi od 5-50 sega ne mozam da najdam dali za invitro ima posebni vrednosti?vo cetvrtok sum pak na lekar ako se dvizelo nagore ke bide dobro ako ne ke bide strasno,premnogu se isplasiv ne znam sto da pravam ke puknam do cetvrtok,dali nekoj imam vakvo iskustvo ve molam pisete sto pobrgu
Mimidjon super jas sreda imam zakazano kaj petanovski sigurno i mene hormoni i inekcii pa so lesno i do bebinja po 2
јас не бев со инвитро туку со инсеминација, и кај мене раснеше бхцг ама не правилно, не се дуплираше како што треба, кога испитав и требаше според докторот да биде накај 1000 кај мене беше околу 110 и тука ја прекинавме сета терапија, инаку јас крварев цело време имав некој кафен исцедок , се надевам кај тебе нема да биде исти случај како кај мене
Mi Se dopagja kako razmisluvas Ti ja prakam srekata na celiot svet![/QUOTE] Nema na sto da mi se zablagodaruvas mila, daj boze samo so lesno da si pomines koj i da ti ja vodi postapkata. Ovie raboti i iskustva koi gi barame da ni gi prenese nekoj drug za nekade ili nekoj, cesto pati dopolnitelno ke ne zbunat namesto da ne usmerat. Ne sakam da zvuci kako nekoe klise, no vistinata e taa.Jas samo ti posakuvam mnogu sreka i da si go slusas srceto. Neka ne te nosat emociite i otidi na tie konsultacii na poveke mesta za da vidis so kogo imas rabota i dali pristapot e soodveten i go ima ona sto tebe ti e neophodno za edna neprecena komunikacija. Drugoto e vo bozji race. Gospod neka e so tebe.
I jas gi imam kupuvano vo zegin okolu 400 den. bea 30 kapsuli. Samo neznam kolku navistina sodrzat mlec. Taka vo kapsuli izleguva mnogu poeftino otkolku od medar da kupis mlec. Zatoa ne mi e mnogu verno. Inaku sakav da ve prasm, od koj den na ciklus se zapocnuva so postapkata?
jas ne krvaram voopsto i se mi e normalno samo toa sto ne se pokacuva hcg kako sto treba,nekoj ako ima vakvo iskustvo ako znae sto treba ponataka ve molam pisete do ludilo sum denes,zosto vaka morase da bide,edvaj gi vidivme tie dve crtki sega drugi komplikacii
@Libra88 jas sum so dolg protokol i pocnav da pijam jasmin na prv den od ciklus. @niticka ,Gospod da te cuva i pomaga
E mene mi kazaa so karatok deka sum imala policisticni jajnici. Toa znaci pravo od superfakt? Inaku mene mi e ciklusot na okolu 35-38 dena, dali od superfaktot moze da dojde porano ili kolku mi e dolg ciklusot togas i ke mi dojde? Za sto vsushnost e superfakt?