Neznam zasto baraa uste Eden, jas napraviv vo dve razlicni kliniki, e sega napravivme privatno vo Edna od prethodno sto napravivme, bidejki ne pisuva sto kako, eve
Inaku napravivme vo Lokalnata bolnica, odnesovme material vo caska, katastrofa rezultat I bezveze rezultat to, ke go prikacam sega, ova li e rezultat ziti sve
Па и датумот... 26.11.2020 Како бајачка да го пишувала резултато,а не доктор ццц катастрофа е ова.....
Trebase da go pustam vo fondot takov da vidat kakvi doktori ni pravat analizi, so niv I celosno nesposobni ke izlezeme, bog da cuva
I ovoj e od Lokalnata bolnica, ovoj go pustiv so dokumentite na pocetok, bese iskucan barem, I ovoj ne e kako sto treba ama go pustiv, moze I zatoa mi barale uste eden
Jas ja primav vo sistina,ne mi ja dadoa da ja primam na drugo mesto,no na nekoj feminki im ja dale.Samata infuzija e okolu 3 iljadi i nesto,ama lezenjeto me cinese mnogu 7 iljadu i nesto.Ova vi dekemvri 2018 godina.Kaj mene taka bese.Ti posakuvam uspeh
I sakav da prasam deneska gi odnesovme rezultatite sto gi baraa, dali ke ni odobrat vaucer. Ili pak nesto ke I'm tekne, spo delete iskustvo ve molam sto da ocekuvam, Fala pozz epa ne bas podobruvanje ama imase razlika, jas mislam deka do analizata bese na ednata vo bolnica I privatno a na drugata vo Lokalnata bolnica I bese bezveze analiza vidi ja Ova bese prethodno, e sega napravivme vo dve bolnici Ne moze da bide za dve nedeli golema razlika ovoj e prethodno greska preeska segasbiot ti go pratib