Fala ti mnogu Martka. Treba da napravam uste ispituvanje na transfuziologija, za da znam za terapija.
здраво девојки.. дали некоја во Ремедика примала интралипидна инфузија...мене никој не ми ја спомна.. не интересира цена и дали на некој ја даваат..Нека ми пише некоја девојка што е во Ремедика
Девојки, ве молам за совет.Колку време може да ми доцни од пиење на дабростон? Овој месец пиев дабростон од 13 ден од циклус поради циста.Докторот ми рече дека треба да добијам после три дена од последната таблета.Последната ја испив на 27 ми февруари кога и ми беше ден за добивање, ама до денес сеште немам добиено.А требаше да закажам преглед штом добијам за да планираме за следното инвитро. Дали е можно толку да ми доцни од дабростонот?
Devojki Nekoj da spodeli od imunologija sto se ispitavte? Jas gi napraviv imonoglobulin M, A, G, IgM, IgA, IgG mi rekoa vo Sistina tie se najglavni no dali ima uste nesto da se proveri? Pozdrav
Почекај, ќе добиеш. Јас, на пример, кога примав прогестерон, добивав со 7-10 дена доцнење. Не мора да значи дека секоја после 3 дена ќе добие.