Не да сум, до сега требаше да почнеме ама прво циста, па бактерија па сега ова со доцнењето Не може кај мене се од одма да оди Ама чувствувам дека се ближи времето
Jas denes si go podignav vaucerot, ama gi udavav na tel sekoj den i potencirav da ne mi go prakjaat po posta, sama kje si go zemam. Na 11.02 jas podnesov dokumenti. Znaci ti od ponedelnik dzvoni im. Cestitki Lindita!
Fala maci0780 na site im posakuvam uspeh daj boze svi da se raduvame na pozitiven test pozdrav caooo Fala mnogu ,❤️ ajde ova godina 2020 svi da se raduvame samo eden embrion imam blastocista
Да мила сите што се во исчекување и на тие што планират да прават инвитро му посакувам позитивен резултат и да се радуваме со бебенци во рака
Девојки почнав со стимулации со господ напред фостимон 4 прашоци и плус една мериофет 75 со три води нормално мускулно како сте за ова некоја се има ли боцкано по ваква шема?
Devojki Mala pomos okolu bockanjeto so kleksan; prvo dali sedejki Ili lezejki vo krevet? Vtoro go stipnuvate mesko I bockate pa posle pustate I masirate Ili Kako? Denes 3 den I bese vo red no vcera duri krv protece I se pojavi modrinka. Gi menuvam stranite naizmenicno levo I desno od papokot
Штипнуваш мевце, боцкаш и го ослободуваш местото, па го шприцаш лекот. Кога се боцкаш можеш да седиш, стоиш, како сака. Модринки често се јавуваат, а и крвца понекогаш. Не се плаши, се е нормално.
Мене мм ме боцка на раце јас држам штипнатододека боцкам (набпочеток така помалку ме боли иако нз дали така треба) при крај го пуштам местото па по 5до10сек вадам игла... а можеш и лево десно од папок ... за модринки не се чуди нормалнове да се појават (може со погодила капиларче па затоа и малце крв ништо страшно)
Мила јас ги боцкав лево и десно три прста под папукот.Во упатството пишува под агол од 90 степени ама мене така многу ме болеа и сестрата ми кажа да боцкам под агол од 45 степени и така беше многу подобро.Го штипнував месото боцкав и кога ќе завршев пуштав и по 5-6 сек вадев иглата и после не се масира местото оти така излегуваат повеќе модрици
Мериоферт е мислам ист со мерионал. Боцкав јас слична шема. 4 фостимона и 2 мерионала чинам. Цетротид ќе боцкате? Иако мислам дека на оваа шема нема да ти даде. Ајде Лунчи, со среќа
Цетротиде мислам нема да боцкаме почнав од 21 ден со триптофем па сега со оваа шема во понеделник имам контрола па да видеме до кај сме..Инаку од тебе чекам убави вести да знаеш..
Понеделник ако не добијам обеќам ќе направам тест Можда мислите дека 'лажам' , али стварно немам направено тест. 21 ден од иуи
@Bubce38 За ќотек си! Ај прави таму тест, со денови нè маткаш Не ти пишував сите дена за да не ти правам притисок, но више пукнав, ајде!