Da, jas se vodev kako kratok protokol.Kontraceptivi ne piev,suprefact ne primav. So terapija pocnav od vtor den na cikus so puregon inekcii. Nekade posle 5/6dena dr.Petanovski mi vkluci Cetrotide inekcii(gi primav vo raka),a kako stop inekcija primiv edna inekcija suprefakt. Punkcijata mi bese vo ponedelnik,a transfer vo sreda.
Миличка незнам што да ти пишав стварно нема ништо искуство а и секој е различно кај некои вака кај некои онака ,само смирено што е пишано тоа,ако така требало така само дајбоже добро да не е напишано се ке издржиме ,биди позитивна сите сме со тебе опушти се само не си прај додатни стресови и консултирање со докторот шо ке каже тоа
Jas kaj nas gi pustiv na 24,a od tamu mi kazaa deka na 28 se isprateni vo Sk,i sega ne znam dali sum vo tvojata grupa ili ne.
Milicka, jas imav pozitiven test za bremenost Sega sum 13 ta nedela. Se molam se da se zavrsi dobro. A na site vas vi posakuvam so lesno da ja minete postapkata za ivf i pobrzo pozitiven rezultat na SITE TUKA! Deka znam kolku e tezok ovoj pat sto go odite, no mora verba i istrajnost. Ve baknuvam!
Daj boze vo ponedelnik site tri da slavime, i jas i ti i stevemila ...i site feminki koi cekaat odgovor
Ako gi pratata vo petok moze da gi dobieme vo sabota,pa da si bideme zaedno i da se bodrime.Ti kaj koj dr si?
Za site zainteresirani, eve sega vo 18:30 Lazerevski bil gostin vo emisijata Moj doktor na MRT1 . Da vidime sto ke kaze
So ubavo zborese covekot.Koga zborese za poroduvanjeto kako se vozbudiv .Ihhh nie edvaj cekame pa ke mislime na strav
Napraviv sto napraviv I se zavrsi odlicno, bea izvadeni 12jk od koi 6 se izdvoija I se super, pa na 2 ke bidne transver vo cetvrtok, a 4te ke gi mrzneme a I cenava od 650 evra ja poskapele na 670 evra za edna god a sekoja naredna od 150 bidnalo na 170evra Epten sum heppy Te cekam I tebe so ubava vest
Kolku ubavi vesti Emka! Ajde so lesno da mine i transferot i posle opustanje,odmaranje i mnooogu ljubov i vnimanie do pozitivniot test za od prilika tri nedeli. SREKNO mila