Cestitki! Mnogu mi e milo! Ke bide uste po vidliva od utre, ne se sekiraj. I jas se tresev cela koga vidov.
Девојки имам една молба, дали некоја од вас има prolutex amp. што не и се потребни повеќе би ги купила. Ве молам пишете ми фала.
Бравоо,дури 7 Јас се мислам за една или две Ај ќе видам утре, да направам уште еден муабет со др. Колешката моја вадеше исто 7 одамна, во Белгија, со локална анестезија. Овде таква не ми предложија воопшто, незнам ни дали има.
Da istata e I kaj mene no ne mozam da dobijam antibiotik, doktorkata mi pisa email ne preporacuva da odam vo bolnicata zaradi virusot. Mi rece najdobro da zemam Betadine vaginaleti bidejki za niv ne treba recepta a za antibiotik mora ovde vo Doha taka e. Najdov Betadine no ne I vaginalen probiotik pa ke probam
Ah da bev vo MK ke ti gi dadev imam 10 ampuli ostanato a nema da gi koristam, vo Ceska mi dadoa druga terapija; Mnogu mi e zal
Можеш од 24 часа аптека да си ги порачаш 2980 мислам дека беа еве и линк https://24apteka.mk/product/impryl-tableti/
Другарки,имам многу големи главоболки од Гоналот и Менопурот,нормално е? Смеам да се напијам нешто против болка?
До пункција мислам се е дозволено аналгин парацетамол кафетин... ама ако не си мирна јави се на сестра од борн да ти потврди...
Zdravo dusiski.Pravev 5 inseminacija, mozebi pisev.Neuspesna bese iako imav 3 folikuli na desniot jajnik.Sega pred edna nedela bev na gin. vo Valandovo.Gi vide site rezultati i rece se e vo red.Ni dade apcinja i mene i na maz mi.Ni rece da gi pieme 3 meseci bez prestan/Sega kako sto izleze i Korona virusot, ne smeeme da pomislime da odime ponatamu.Situacijata e rizicna.Se nadevame deka so pomos na taa terapija ke ostanam prirodno.Poslednive godini se borime za da zgolemime semejstvoto. Daj boze d bide naskoro. Pozdrav i Vi posakuvam sreka na A onie so ostanale bremeni so lesno neka im e. Se raduvam .So sreka na site
Девојки секој ден звонам во фзо никој не се јавува. Дали знете работат ли таму периодов? Имам поднесено пред повеќе од три недели.
Твојов позитивен тест е како зрак светлина во темава и во ова сивило од ситуацијава во која се наоѓаме. Потсетник дека животот продолжува понатаму Нека се множат позитивни тестови Честитки од срце и чувај се