Благодарам на сите за посаканата среќа Да се надеваме дека се ќе мине во најдобар ред со Божја волја секако
Ајде мила, ти ја пустаме сета среќа да успеес, на тебе е редот, само позитивно и опустено, не му ја мисли, секоја мисла носи со себе непромислен стрес, затоа работи било сто само да не мислис, со Господ напред, па писи како ке поминес
Срцка, од се срце ти посакувам да си го родиш најубавото бебенце (а може и бебенца) и да бидеш најсреќна на цел свет!!! Господ да биде со тебе и Богородичка да те чува и ја чекаме најубавата вест!!!!
Pozdrav do site ajde drzime srekicka da uspee i da bide se ok ,nemem nispo posebno da dodadam osven da kazam deka cekam odgovor od fondot pa posle ke vidime sto kako ,ajde so sreka na site ,pozdrav i sekoe dobro na vas..
ajde slucajna ti drzam srekicka sto pobrzo da dobies odgovor od fondot no ako sakas da doznaes sto e mozno pobrzo pisi mi prvatna poraka ke ti dadam broj od fondot da si prases
Blagodaram drustvo dobiv pozitiven odgovor odobreno mi e no sega imam dilema kade sto kako posto veke dve neuspesni edno preku fond, drugo na privatno, vo sistina .kaj dr.Adamovska sega razmisluvam za vo Bitola kaj dr.Tase pa ako imate mislenje pisete ..pozdrav za site i sekoe dobro.
zenski jas utre ke proveruvam estradol inaku gi primam tie vo stomak a na treti den na eho pa ke videme so muskulnite koga instruktor do kade si
devojki sakam da prasam za insemenacija ke mi kaze li nekoj negovo iskustvo gledam samo za invitro pisuvate kade za insemenacija
imam edna neuspesna insemenacija vo septemvri a kaj maz mi imase samo 2 mil ima teratoozoospermia ima li nekoj so takvo iskustvo,sto da pie doktorkata nisto ne prepisa
Јас сум добро, чекам за некое време треба да прават тест, му се молам на Бога да биде се во ред Veli4ekate, зошто лежиш во болница. За инекциите да ги примаш или што................ После ехото ќе ти одредат колку и од кои мускулни инекции ќе примаш, со среќичка Медодедо треба да имаш 4 инсеминации, инаку мм има мрзливи сперматозоиди и итреба да зема некои препарати (Спермотренд, Спимен, Витамини) за подобрување на состојбата, ама некои до нив се доста скапи и треба долго да се земаат за да дадат резултат. Мада никогаш не се знае, може да успее инсеминацијата Со среќа Поздрав
јас правев инсеменација кај клементина кузеска во систина некое васе мисленје бидејки не е мн позната