Kako sto vekje kazav i pak ke kazam: Imam praveno edno invitro vo New born vo dekemvri.denes zakazav pregled za nesto drugo sto ne e povrzano so invitro i so transfer.ne me ni prasaa dali sum za invitro, vednas mi dadoa termin, pa kazav ime i prezime.jas dobiv vpecatok deka nema problem so zakazuvanje po razgovorot sto go imav denes.koj smeta poinaku, neka se javi i neka prasa za sigurno. Da mila, objasniv i prethodno deka imam praveno invitro tamu, no sega odam za cistata na pregled.iako po razgovorot so sestrata mislam deka voopsto i ne se seti koja sum. Mislam deka ne si me razbrala ili jas ne se izjasniv dobro, vekje imav edno invitro tamu, trebase da prodolzime posle dva meseci so transfer so zamrznati, ama mi se pojavi cista i bakterija, pa celo vreme odlozuvavme.sega zakazav pregled za da vidime kakva e situacijata so cistata, pa mi dadoa termin.momentalno ne sum vo faza na invitro, no sepak zakazav termin.moze se vo pravo drugite clenki koga pisuvaat deka ima problem za novi pacientki.da ne gresam, sekako javi se i konsultiraj se so niv.
Женски едно прашање... Дали е нормално после боцкање со триптофем да се појави црвенило на местото? п.с. прв пат сама се боцкам па ми е страв да не сум погрешила нешто...
Полека ја вадам и мачкам алкохол ама сега гледам дека ми е малку црвено и првите 10 мин ме чешаше. Ти благодарам на одговорот.
Другарки,9ти ден од стимулации,10 фоликули на лев и 4 на десен јајник,по 16 мм беа големи,ендометриум 11,ми мереа естрадиол и после ќе ми јават за пункција. Како ви делува состојбава? Ок е?