Здраво девојчиња, за тие што сеуште немаат одговор за одобрен ваучер, дали добивте некој на броевите истакнати до членовите од комисијата?Јас пишав маил на сајтот на Фондот па ќе видиме дали ќе ми одговорат, дали воопшто примаат документи
Zdravo devojki. Trebase da pocnam so transfer so zamrznati, no poradi situacijata resiv da pocekam barem eden ciklus.Vo megjuvreme doktorot mi dade da pijam Letrozen za da probame prirodno.Vo niedna apteka ne uspeav da najdam Letrozen, pa mi dadoa Letrasan kako lek so ist sostav.Vo upatstvoto sto procitav pisuva deka se upotrebuva kako lek za tretman na rak na dojka i deka ne treba da se koristi od zeni koi ne se vo menopauza.Me interisira dali imate iskustvo so lekot? Dali bi mozela da imsm nekoi nesakani efekti?
Трајковски мене баш Летрасан ми има препишувано иуи кога правев. Како и да е за истиот лек мислам се работи.
I jas sum piela 5 dena letrasan isto prepisam od dr. Trajkovski nemav nikakvi nus pojavi, a isto kako tebe se izvadiv od pamet koga citav deka e za rak.. nekoj vid na hormon e..
здраво женски,да ве прашам од кои од Витамин Д сте пиеле односно од која фирма,гледам дека ги има многу,од ваше искуство кои би ми ги препорачале,фала ,поздрав
Fala ti najmnogu, bas mi olesna.obicno kaj site lekovi stoi deka se za stimulacija, ama tuka ne.isto i mene mi rece 5 dena da gi pijam.
Девојки здраво, конечно после 1 година собирање документи за ифв ми стигна ваучерор на 27. 03.2020. Е сега прашањето ми е од кој доктор имате позитивно искуство бидејќи ми е прво ифв, а во план сум кога ќе заврши вирусов да ја почнам процедурава отприлика јуни-јули Однапред ви благодарам
Мила, сега моментални ги пијам вторите и се поефтини околу 400 и нешто денари во Зегин а првите не ги најдов да ги купам.
Со лесно и со успех да си го искористиш ваучерот.Кога ги поднесе документите за ваучер? Јас сум кај Др.Трајковски во ЊуБорн, сеуште работи докторот па можеш да си закажеш консултација за да го разгледа твојот случај и да видиш дали ќе ти одговара.Секоја пофалба од моја страна, професионален и посветен и пред се' добар човек.Со среќа мила!
Dr Trajkovski new born za mene nezamenliv sum bila i kaj Tanja nebo i zemja se moe iskustvo.. zakazi si konsultacii kaj nekolku doktori pa koj ti legne toj sekoj e poinakov so lesno nabrzo da zavrsi se pa da si pocnes
Минатата година на 15 мај прв пат ги испратив, а припраќав уште некои документи кои требаше плус да ги дособоерам и еве конечно сега стигнав
Една моја блиска пријателка правеше кај Трајковски инвитро неуспешно ,по кратка пауза и ги даде овие таблети и белите апчиња од циклопрогинова па остана бремена природно сега е 7 ма недела. Ти ја посакувам истата среќа
Jas pravev kaj d-r petanovski vo remedika i mnogu sum zadovolna od nego, vo sekoe vreme e dostapen mozes dazakazes pregled kaj poveke doktori pa da vidis najubavo kaj kogo ke se odlucis.pozz i da ni pises pozitivni rezultati
Kolku ubavo.Toa se tie cuda sto se slucuvaat i toa koga najmnogu se nadevas posle neuspesno invitro.i moeto invitro vo dekemvri bese neuspesno zatoa sega mi e tesko da se naviknam na pomislata deka moze i mene da mi uspee.Daj Boze.Fala ti najmnoguu.