@Juni1985 браво за издржливоста,некој досега би се откажал,долга борба си имала...Господ да ве чува и тебе и бебчето,да си истераш до крај..
Браво браво значи по 12 год да не се откажеш значи бог чувал и затебе убав ден дајбоже да биде се во ред за девет месеци бебче во раце ти посакувам па ајде влели не и нас
Zdravo devojki...cestitki na @Juni1985 i @Elena_N i daj boze site da uspeeme i da si go ostvarime nasiot son...inace moram da ve prasam jas imav spontan pred 2 dena pa sega me interesira kolku vreme se ceka za da imas sleden transfer?imajte ubav den
Zavisno dali si imala na priroden ciklus ili so stimuliran ciklus, dokolku si imala na priroden togas mozes preku eden ciklus povtorno da probas, ako ne togas obidi se za nekolku meseci, sekako so prethodna proverka na hormoni, eho i slicno, barem jas taka mislam
Srce so stimulacii ama sleden transfer ke go pravam so zamrznati embrioni nema da ja povtoruvam cela postapka
Dokolku e so stimulacija mora da odmori organizamot barem mesec dva najdobro e I za tvoe zdravje nie bevme so stimacija I poradi hiperstimulacija morase da se zamrznat I bese odlozeno celi dva ciklusa za da moze da se vrati samiot organizam vo normala...pak ke se konsutiras so doktorot ke te informira no najdobro za tebe e odmor barem od mesec dena bidejki iako si so zamrznati pak primas dopnitelni hormoni kako podgotovka na matkata za transver
Dali nekoj od vas imal iskustvo....nekolku pati na brisenje visokot od crninon e so nekolku mali sitni crni parcinja me faka panika go informiravme doktorot toj ne odgovori najverojatno ne e mnogu strasno zatoa go nema...dali nekoj imal slicno iskustvo ?
Девојки немам добри вести... подоцна ќр ве исчитам бидејки не ја отварав темава по трансферот... Денес испитав бета и предмалку ми се јавија дека според вредноста се имплантирало не се развило (ниска позитивна бета) и сестрата додека ми кажуваше не ми се веруваше што слушам... Вели се консултиравме со докторот вели Како е можно еднометриум прогестерон ембриони и се како што треба а да не се развива... Мислев по дождот ќе дојде сонце но кај мене сеуште трае ова дождов дури и не разбирам што е....
Devojki i povtorno jas da ve zamaram deneska bev da povtoram beta zosto imav spontan i mi rekoa povtorno za nekoj den sa ispitam da vidat dali e padnata ama na rezulratite sto mi stignaa sega bhcg e 6.1 dali treba nesto da pijam da se docistam ili ke se sredi samo po sebe zosto uste krvaram,inace vrtev kaj doktorot me mi se javuva pa rekov ajde so vas da se konsultiram