Да,се враќа кај некои,некои забременуваат без проблем,а од друга страна ендометриозата ја сметаат како причина за стерилитет,оди па најди го крајот Неуспешно беше да,го преплакав веќе,како нова сум сега,имам малку надеж шо сепак имаше биохемиска па со Господ здравје наредното ќе биде. Фала ти
Женски може инфо.. за ивф за второ дете, кои документи се потребни? И дали треба инсеменации? Се би сакала да знам...
Фала ти на советот, корисно е се што ми напиша. Може ли само да прашам кај кој доктор правеше лапароскопија? АМХ имаш проверено пак после тоа?
Немам проверено,има многу случаи со ниско АМХ па природно забременале,не ми е некаков репер,мислам само немир ќе ми створи,сега на инвитрото со не мн стимулација извадовме 7јк. Ме оперираше Др.Зоран Илиевски во Чаир и од срце ти го препорачувам,оди и на една консултација.
Ново 4 Д ехо,пап,брисеви,хормони,хепатит Б и Ц за тебе и за сопругот ,еден спермограм и извод од родените за првото дете,треба да се поминати 18 месеци. Инаку џабе ќе поднесеш
Zenski i jas da vi se pofalam mi stigna vaucerot, se najubavo na site daj boze sto pobrzo site da se usrekite, pozz
Devojki edno prasanje za tie sto bockaat Prolutex: dali vi istekuva tecnost od inekcijata otkako ke ja izvadite iglata?
Ако е малку како мало топче ништо страшно. Истискај ја цела течност и после извади ја иглата и одма со памукче измасирај малку.
И да ставиш памукче, ќе отиде течност на памукчето. Пробај не ја вади одма иглата од месото, јас секогаш броев до 10, па вадев игла. Истекува понекогаш по малку.
Супер! Кога ги поднесе документите? И јас очекувам писменце, да видам дали се ближам во тие што почнаа да добиваат. Со среќа, со успех!
Боцкаш со скоро цела игла кога ќе завршиш со вбризгување пушти го штипнатото број до 5 или 10 па вади игла и стај памукче и подржи малце на местото
Мила јас ги боцкав под агол од 45 степени и за дс не ти истекува течноста не ја вади одма иглата,и тогаш ќе ти излезе по некоја капка ама кога се вади одма иглата повеќе истекува течноста
Jas gi imam podneseno pocetok na mart ama posle 3 nedeli mi pobaraa dopolnitelni analizi, i denes konecno mi go odobrija